![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| .... Осигуравање да је ваш лаптоп постављен правилно користити интернет? Недавно сам купио лаптоп и да има само учинио на спеедтест на претходни тхреад, његова читања доунлоад брзину од 1080кб / с, али сам требала бити на 8мб б / бенда ![]() Тханкс ин адванце Даве |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пута кб / с по 8 до вас мб брзину.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хмм ја беливе сте мислили поделити Ваше кб / с по 1024 да бисте добили МБС
| |||
| |||
![]() Ево још један тест сам управо учинио. Ако је ово 8мб, мислим да ћу се вратити на свој стари 2МБ јер као дарн сите брже! |
|
| |||
| |||
| Ок мој израчун је криво заборавим формула. Налазите се на мање од 1МБ. Ствар је на АДСЛ ако читају ваш уговор је УПТО 8мб. Значи, ако сте далеко од размјене добијате мање. Да ли живите у штаповима? |
|
| |||
| |||
| не, ја живим у малом граду звани Ланцастер. Иве 'праведан учинио спеедтест на страницу препоручене ми мога ИСП-а, наводи 7.4мб Још кад сам направити један на спеедтест.нет га чита на мање од 1мег |
|
| |||
| |||
| Колико далеко сте од свог размену? |
|
| |||
| |||
| нисам сигуран |
|
| |||
| |||
| 8 битова у бајт 1024 бытес у кило бајт 1024 киллабыес у мегабајта 1024 у гигабајт мегабајта 1024 гигабајта у террабыте 1024 террабытес у петабыте |
|
| |||
| |||
| ЛОЛ Цеу27 .. Спеед Тест Вам говори колико далеко Сервер је од ваше. Удаљеност не чини превише разлике у брзини, осим ако су више од 10.000 фт (само зазирање од 2 милес) из твој телеком вори. Ако би требало да буде узимајући 2мегабитс преузети затим бисте требали назвати Ваш интернет провидер телефон или предузећа. Ви сте под. Поготово ако сте имали пре него што брже спајање ... Они могу проверити своје линије на даљину и одлучивати ако је тецх требали платити вам посетите ... Довољно је да оде до куест .. Они су страшна путем. |