![]() |
|
| |||
| |||
| .... Kendi dizüstü doğru internet kullanmak için ayarlandı sağlamak? Kısa ve bir dizüstü bilgisayar satın sonra sadece önceki bir iş parçacığında speedtest yaptım, onun 1080kb bir indirme hızına / s okuma ama üzerinde 8MB b / bant olması gerekiyordu yaşıyorum ![]() şimdiden teşekkürler Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen kere kb / 8 ile MB hızı elde etmek için değil.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm Size KB bölmek anlamına inanıyoruz tarafından 1024 lar MBS almak için
| |||
| |||
![]() Burada sadece yaptığınızda başka bir test's. Bu 8MB, I geri eski 2MB bir yama sitesi olarak hızlı olarak gidersiniz düşünüyorum! |
|
| |||
| |||
| Was ok yanlış i formülü unutma benim hesaplanması. Daha az 1MB bulunmaktadır. Eğer 8MB UPTO olduğunu sözleşmesi okumak Thing ADSL açıktır. Anlamı eğer çok daha az elde bir değişim geliyor. Size sopalarla yaşıyor musunuz? |
|
| |||
| |||
| Hayır, küçük bir şehir Lancaster denilen canlı. Sadece bana benim ISS tarafından önerilen bir sitede speedtest yaptık ve 7.4mb okuma ama ben daha az 1meg at okuma speedtest.net bir yapmak |
|
| |||
| |||
| Ne kadar Exchange are you from? |
|
| |||
| |||
| emin değilim |
|
| |||
| |||
| Byte 8 bit Bir kg bayt olarak 1024 bayt Bir megabayt olarak 1024 killabyes Bir gigabayt olarak 1024 megabayt Bir terrabyte yılında 1024 gigabayttan Bir petabyte olarak 1024 terrabytes |
|
| |||
| |||
| LOL Cew27 .. Hız Testi ne kadar Sunucu bölge olduğunu söyler. Siz daha sonra da 10.000 m (sadece 2 kilometre uzaklıktaki) utangaç için telekom merkezi olduğu uzaklık hızı çok fazla bir fark yapmaz. Eğer için elde 2megabits gerekir sonra internet sağlayıcı veya telefon şirket araması gerektiğini indirebilirsiniz. Bunlar devam ediyor. Özellikle, daha hızlı bir önce bağlamak vardı ... Onlar uzaktan çizginin kontrol edebilir ve bir teknoloji bir ziyarette konusunda karar ... Sadece geçti ile Qwest .. Bu arada korkunç vardır. |