![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| .... Забезпечення того, щоб ваш ноутбук створений правильно користуватися Інтернетом? Я нещодавно купив ноутбук і тільки що зробили SpeedTest в попередньому потоці, його читання швидкість завантаження 1080Kb / с, але я повинен бути на 8mb B / група ![]() Спасибо заранее Дейв |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви рази Кб / с з 8 до вас Mb швидкості.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм я вірю ви маєте на увазі розділити Кб / с по 1024 отримати MBS
| |||
| |||
![]() Ось ще один тест Я тільки що зробив. Якщо це 8MB, я думаю, я повернуся до мого старого 2mb як це як латання сайт швидше! |
|
| |||
| |||
| Ok мій розрахунок був неправий Я забув формулу. Ви знаходитесь на менш ніж 1 МБ. Річ на ADSL, якщо ви читали ваш контракт це ДО 8MB. Сенс, якщо ви далеко від обміну ви отримаєте менше. Ви живете в глушині? |
|
| |||
| |||
| Ні, я живу в маленькому місті, званому Ланкастер. Я тільки що зробив SpeedTest на сайті рекомендував мені мого провайдера, і він читає 7.4mb Але коли я одна на speedtest.net він читає менше 1meg |
|
| |||
| |||
| Як далеко ви від вашого обміну? |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений |
|
| |||
| |||
| 8 бітів у байті 1024 байт в кіло байт Killabyes в 1024 мегабайт 1024 мегабайт за гігабайт 1024 гігабайт TerraByte 1024 Terrabytes в петабайт |
|
| |||
| |||
| LOL Cew27 .. Speed Test повідомляє вам, наскільки сервера від вашого місця розташування. Відстані не робить надто великої різниці в швидкості, якщо ви не більше 10000 футів (просто соромиться 2 милях) від ваших телекомунікаційного вузла. Якщо ви повинні отримувати 2megabits завантажити то вам слід звернутися до постачальника послуг Інтернету або телефонної компанії. Ви перебуваєте під. Особливо якщо у вас швидке підключення до ... Вони можуть перевірити Вашу лінію на відстані, якщо вирішите Tech повинні платити вам візит ... Просто пішли шляхом, що з Qwest .. Вони страшенно до речі. |