![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Нашите лаптоп doesn't изглежда да искате да се свържете към интернет чрез моя път и се чудех дали някой може да даде някои идеи! Тя е с Atheros AR5005G Wirelss мрежовия адаптер и е глоба в размер до сега. Когато щракнете върху настройката, която проверява за мрежи, то арго намерите всички най-всичко, което е малко странно, тъй като обикновено получавате 3 или 4 други сигнали .... най-силният onebeing мина. Вие просто получавате празен бял прозорец се казва "Не networds открити. Ако отидете да проверите адаптера, се казва, че водачът е глоба др аз се чудех, ако и мрежова карта може да бъде виновен или нещо друго. Аз обърнах рутер и изключване, както и на лаптопа рестартира няколко пъти. Всички, за да не се ползват. Всеки мисли биха били добре дошли. благодарности. Декан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може ли да се свържете безжично към рутера, като се използва друг лаптоп?
| |||
| |||
| Имам доста неудобно ти призная нещо! Не бях забелязал, че малките ключа в страна на лаптопа, което превключва на безжичната връзка за включване / изключване е в "изключено" положение!! Мисля, че сина ми трябва да е по невнимание я докоснах по-рано. Във всеки случай, всички творби, но благодаря за вашия труд да отговори! Моите дъщери компютър е свързан получаването на сигнала от рутера, така че знаех, че wasn't. Благодаря отново. |
|
| |||
| |||
| Не се тревожете .... Радвам се, че успя да я подреди .... често това е easist на решения;) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Продажба на старо на многоцелева Toshiba Сателитна A100 | azul08 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 23rd май 2009 г. 04:48 |
| Новите HDD на Toshiba сателит лаптоп | dmdougie | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 4 Декември 2007 11:21 |
| Re: Toshiba Сателитна Pro 4200 | kl3sh | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 30 юли 2007 01:13 |
| Toshiba Сателитна Pro 4200 | Wolfeymole | Лаптопи, Mobiles & текст | 12 | 21 Юли 2007 04:38 |
| PCI модем за Toshiba Сателитна A15-S129? | malenita | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 20 март 2007 18:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |