menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Toshiba Satelite A100 - bez Bezdrátové připojení

Reply

Thread Nástroje
Old 22 srpna 2008, 10:44
Dárce Skupina

Nazdar

Naše laptop doesnt Zdá se, že se chcete připojit k internetu přes router a jsem se zeptat, jestli někdo může dát nějaké postřehy! Má Atheros AR5005G wirelss síťový adaptér a byla pokuta až do teď. Pokud kliknete na nastavení, které kontroluje sítí, převýšení lokalizovat vůbec, který je trochu zvláštní, jak se obvykle dostanete 3 nebo 4 další signály .... nejsilnější onebeing dolu. Právě jste si prázdné bílé okno pochází rčení 'No networds zjištěny'. Pokud půjdete zkontrolovat adaptér, říká, že řidič je v pořádku, atd. Já jsem přemýšlel, jestli i síťovou kartu, které mohou být na vině nebo něco jiného. Jsem se obrátil můj router a vypnout, stejně jako přenosný počítač restartován několikrát. Všechny marně.

Jakékoli myšlenky by byla vítána. díky.

Děkan
Old 22 srpna 2008, 13:14
Dárce Skupina

Můžete bezdrátově připojit k routeru, použití jiného notebooku?

Pokud ano, zkuste odinstalovat ovladače bezdrátové sítě, restartu a poté jej znovu nainstalovat, a zkontrolujte, zda je k dispozici novější ovladač.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 22 srpna 2008, 13:44
Dárce Skupina

Mám poněkud trapné k něčemu přiznat! Ani jsem si nevšiml, že malý přepínač na boku notebooku, které přepíná bezdrátového připojení zapnuto / vypnuto bylo v 'off' pozici!! Myslím, že můj syn, musí mít nechtěně dotknout, že dříve. Mimochodem, všechny tříděné ale díky za vaše odpovědi na problémy!

Moje dcery PC byl připojen dostat signál z routeru, takže věděl, že wasnt.

Díky znovu.
Old 22. srpna 2008, 13:46
Dárce Skupina

Žádné starosti .... rád, že se vám podařilo vyřešit, že .... Často je to easist řešení;)
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.