![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Naše laptop doesnt Zdá se, že se chcete připojit k internetu přes router a jsem se zeptat, jestli někdo může dát nějaké postřehy! Má Atheros AR5005G wirelss síťový adaptér a byla pokuta až do teď. Pokud kliknete na nastavení, které kontroluje sítí, převýšení lokalizovat vůbec, který je trochu zvláštní, jak se obvykle dostanete 3 nebo 4 další signály .... nejsilnější onebeing dolu. Právě jste si prázdné bílé okno pochází rčení 'No networds zjištěny'. Pokud půjdete zkontrolovat adaptér, říká, že řidič je v pořádku, atd. Já jsem přemýšlel, jestli i síťovou kartu, které mohou být na vině nebo něco jiného. Jsem se obrátil můj router a vypnout, stejně jako přenosný počítač restartován několikrát. Všechny marně. Jakékoli myšlenky by byla vítána. díky. Děkan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete bezdrátově připojit k routeru, použití jiného notebooku?
| |||
| |||
| Mám poněkud trapné k něčemu přiznat! Ani jsem si nevšiml, že malý přepínač na boku notebooku, které přepíná bezdrátového připojení zapnuto / vypnuto bylo v 'off' pozici!! Myslím, že můj syn, musí mít nechtěně dotknout, že dříve. Mimochodem, všechny tříděné ale díky za vaše odpovědi na problémy! Moje dcery PC byl připojen dostat signál z routeru, takže věděl, že wasnt. Díky znovu. |
|
| |||
| |||
| Žádné starosti .... rád, že se vám podařilo vyřešit, že .... Často je to easist řešení;) |