![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Doesn't laptop μας φαίνεται να θέλουν να συνδεθείτε στο Internet μέσω δρομολογητή μου και αναρωτιόμουν αν κάποιος μπορεί να δώσει κάποιες γνώσεις! Έχει Atheros AR5005G Wirelss προσαρμογέα δικτύου και έχει πρόστιμο μέχρι τώρα. Όταν κάνετε κλικ με τη ρύθμιση που ελέγχει για τα δίκτυα, η επίκλιση εντοπίστε κάθε καθόλου το οποίο είναι λίγο περίεργο ως συνήθως θα έχετε 3 ή 4 άλλα σήματα .... το ισχυρότερο ορυχείο onebeing. Παίρνετε μόνο ένα κενό λευκό παράθυρο έρθει λέγοντας «Δεν networds εντοπίστηκαν». Αν πας να ελέγξετε τον προσαρμογέα, λέει ότι ο οδηγός είναι καλά κλπ. αναρωτιέμαι αν το i κάρτα δικτύου ενδέχεται να είναι σε πταίσμα ή κάτι άλλο. Έχω ενεργοποιημένη router μου και να σβήνουν, καθώς και η εκ νέου φορητού υπολογιστή μια-δυο φορές. Όλα όμως δεν βγαίνει τίποτε. Κάθε σκέψεις θα ήταν ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ. Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να συνδεθείτε ασύρματα με το Router, χρησιμοποιώντας ένα άλλο Laptop;
Αν ναι, δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε το Wireless Network οδηγού, επανεκκίνηση και στη συνέχεια επανεγκατάσταση, και να δείτε αν ένα νεότερο πρόγραμμα οδήγησης είναι διαθέσιμο. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Έχω μια μάλλον ενοχλητική εξομολογηθώ κάτι! Δεν είχα παρατηρήσει ότι η μικρή αλλαγή στην πλευρά του φορητού υπολογιστή που διακόπτες η ασύρματη σύνδεση on / off ήταν στην «εκτός» θέση!! Νομίζω ότι ο γιος μου, πρέπει να έχει αγγίξει την απροσεξία νωρίτερα. Τέλος πάντων, όλα ταξινομημένο αλλά ευχαριστώ για τον κόπο σας να απαντήσει! PC κόρες μου ήταν συνδεδεμένο πάρει ένα σήμα από το router έτσι γνώριζε ότι wasn't. ευχαριστώ και πάλι. |
|
| |||
| |||
| Μην ανησυχείτε .... Χαίρομαι που κατάφερε να το είδος .... συχνά είναι η easist των λύσεων?) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώληση Μεταχειρισμένα Toshiba Satellite A100 | azul08 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 23η Μαΐου 2009 04:48 |
| Νέα HDD για Toshiba Satellite Laptop | dmdougie | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 4 Δεκ 2007 11:21 |
| Re: Toshiba Satellite Pro 4200 | kl3sh | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 30 Ιουλ 2007 01:13 |
| Toshiba Satellite Pro 4200 | Wolfeymole | Laptops, Κινητά & PDA | 12 | 21 Ιουλ 2007 04:38 |
| Modem PCI για Toshiba Satellite A15-S129; | malenita | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 20 Μαρ 2007 18:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |