![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Naš laptop doesnt čini se želite spojiti na internet preko mog rutera i bio izvjedljiv ako bilo tko može dati neki uvid! To je Atheros AR5005G Wirelss Network Adapter, te je fino do sada. Kada kliknete na postavke koje provjerava za mreže, Internet licemjerje smjestiti bilo koji na sve ono što je malo čudno jer inače dobiti 3 ili 4 ostali signali .... najjači onebeing mina. Te pravedan dobiti prazan bijeli prozor dođe govoreći: 'Ne networds otkriven'. Ako idete provjeriti adapter, on kaže da je vozač u redu i sl. Ja sam izvjedljiv ako mrežnu karticu ja vjerojatno da će biti u krivu ili nešto drugo. Imam okrenut moj usmjerivač i van, kao i ponovno pokrenuti laptop nekoliko puta. Sve to nijedan pomoći. Any thoughts će biti dobrodošli. hvala. Dekanat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogu li spojiti bežično na ruter, koristeći drugi laptop?
Ako je tako, pokušajte deinstalirati upravljački program bežičnu mrežu, ponovno podizanje sustava i zatim ga ponovno instalirajte, i provjerite da li noviji upravljački program dostupan. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Imam prilično neugodno priznanje da! Nisam primjetio da mali prekidač na strani laptop koji prebacuje bežične veze on / off bio je u 'off' položaj!! Mislim da moj sin mora imati nehotice ga dotaknuo ranije. U svakom slučaju, svi sortirani ali hvala na trudu za odgovor! Moja kćeri PC bio spojen dobiva signal od rutera, tako je znao taj wasnt. hvala opet. |
|
| |||
| |||
| Bez brige .... drago što je uspio da ga sortirati .... često je easist rješenja;) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prodajete rabljenih Toshiba Satellite A100 | azul08 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 23. svibanj 2009 04:48 |
| Novi HDD za Laptop Toshiba satellite | dmdougie | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 4. prosinac 2007 11:21 |
| Re: Toshiba Satellite Pro 4200 | kl3sh | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 30. srpnja 2007 01:13 |
| Toshiba Satellite Pro 4200 | Wolfeymole | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 12 | 21. srpnja 2007 04:38 |
| PCI Modem za Toshiba Satellite A15-S129? | malenita | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 20. ožujak 2007 18:18 |
| Thread Tools | |
| |