![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia A mi laptop nem látszik, hogy szeretne csatlakozni az internetre az én routert, és arra gondoltam, ha valaki tud adni némi betekintést! Ez birtokol egy Atheros AR5005G Wirelss hálózati adapter és finom volt egészen mostanáig. Ha rákattint a beállítás, hogy az ellenőrzések a hálózatok, ez vidám keresse meg egyáltalán, ami egy kicsit furcsa, mint általában kapsz 3 vagy 4 egyéb jelek .... a legerősebb onebeing enyém. Épp most kap egy üres fehér ablak jön a mondás: "Nem networds észlelt." Ha ki kell menned, hogy ellenőrizze az adaptert, azt mondja, hogy a vezető jól van, stb vagyok, vajon a hálózati kártyát én valószínűleg hibás vagy valami más. Nekem van az én-m útvonal be-és kikapcsolása, valamint a újraindította a laptop egy-két alkalommal. Minden hiába. Any thoughts üdvözlendő lenne. köszönöm. Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudsz kapcsolódni a vezeték nélküli útválasztó, egy másik laptop?
| |||
| |||
| Nekem van egy elég kínos vallomással tartozom! Nem vettem észre, hogy a kis kapcsoló az oldalán a laptop, hogy a kapcsolókat a vezeték nélküli kapcsolat be / ki volt az "off" helyzetben!! Azt hiszem, a fiam meg véletlenül megérintette korábban. Különben is, minden rendezve, de köszönöm a baj, hogy válaszoljanak! Lányaim PC csatlakoztatva volt kapnak egy jelet a router úgy tudta, hogy wasnt. thanks again. |
|
| |||
| |||
| Nem kell aggódni .... Örülök, hogy sikerült rendezni .... azt Gyakran ez a easist a megoldások;) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Értékesítés a Second Hand Toshiba Satellite A100 | azul08 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 23. május 2009 04:48 |
| Új HDD egy Toshiba Satellite Laptop | dmdougie | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 7 | 4. december 2007 11:21 |
| Re: Toshiba Satellite Pro 4200 | kl3sh | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 30. július 2007 01:13 |
| Toshiba Satellite Pro 4200 | Wolfeymole | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 12 | 21. július 2007 04:38 |
| PCI Modem a Toshiba Satellite A15-S129? | malenita | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 20. március 2007 18:18 |
| Téma eszközök | |
| |