![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Mūsų nešiojamas doesnt atrodo, kad nori prisijungti prie interneto per savo maršrutizatorių ir buvo įdomu, ar kas nors gali duoti tam įžvalgos! Ji turi Atheros AR5005G Wirelss tinklo adapterio ir buvo gerai iki šiol. Kai paspausite ant nustatant, kad patikrinimai tinklais, cant rasti bet ne visi yra šiek tiek keista, nes paprastai gaunate 3 ir 4 kitų signalų .... stipriausių onebeing min. Jums reikia tik gauti tuščią baltą langą atėjo pasakė "Ne networds aptikti." Jei eiti patikrinti adapterio, ji sako, kad vairuotojas yra gerai ir tt Man įdomu, jei tinklo plokštė, aš tikriausiai bus kaltas ar ką nors kita. Aš pasuko mano maršrutizatorius ir išjungti, taip pat iš naujo nešiojamojo porą kartų. Visi jokios naudos. Bet mintis turėtų būti sveikintinas. ačiū. Dekanas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite prisijungti belaidžiu Router, naudojant kitą nešiojamas?
| |||
| |||
| Turiu gana nepatogus prisipažinimas padaryti! Aš nepastebėjau, kad nedidelis jungiklis ir laptopo, kad jungikliai bevielis ryšys ant šono / išjungimo buvo "išjungti" pozicija!! Manau, kad mano sūnus turi būti atsitiktinai prisiliesta ji anksčiau. Anyway, visi rūšiuojami, bet ačiū už jūsų rūpestį, kad atsakyti! Mano dukrai PC buvo prijungtas gauti signalą iš maršrutizatorių taip žinojo, kad wasnt that. Thanks again. |
|
| |||
| |||
| Be rūpesčių .... malonu jums pavyko rūšiuoti .... Dažnai tai sprendimų easist;) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pardavimo Second Hand Toshiba Satellite A100 | azul08 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Gegužė 23, 2009 04:48 |
| Naujoji HDD Toshiba Satellite Laptop | dmdougie | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | Gruodis 4, 2007 11:21 |
| Re: Toshiba Satellite Pro 4.200 | kl3sh | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 30 liepa 2007 01:13 |
| Toshiba Satellite Pro 4.200 | Wolfeymole | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 12 | 21 liepa 2007 04:38 |
| PCI modemo Toshiba Satellite A15-S129? | malenita | Networking, Modems & VoIP | 1 | Kovas 20, 2007 18:18 |
| Temos įrankiai | |
| |