mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Toshiba Satellite A100 - nav Bezvadu savienojums

Reply

Thread Tools
Old Augusts 22, 2008, 10:44
Donors Group

Default Toshiba Satellite A100 - nav Bezvadu savienojums

Čau

Mūsu laptop doesn't šķiet, ka vēlaties pieslēgties Internetam caur manu router un bija jautājums, ja kāds var dot kādu ieskatu! Tā ir Atheros AR5005G Wirelss Network Adapter, un tas ir naudas sods līdz šim. Kad jūs noklikšķiniet uz nosaka, ka pārbaudes uz tīkliem, cant atrast nekādus visu, kas ir dīvaini mazliet kā parasti saņemat 3 vai 4 citiem signāliem .... spēcīgākajiem onebeing raktuves. Jūs vienkārši iegūt tukšu balts logs nāk teiciens "No networds atklāti". Ja jūs iet pārbaudīt adaptera, ir teikts, ka vadītājam ir labi utt Man jautājums, ja tīkla karte man varētu būt vaina vai kaut kas cits. Man ir ieslēgts mana router ieslēgšanu un izslēgšanu, kā arī atsākt klēpjdatoru pāris reizes. Visi bez rezultātiem.

Jebkurš domas būtu apsveicami. pateicība.

Dean
Old Augusts 22, 2008, 13:14
Donors Group

Vai jūs varat pieslēgties bezvadu Router, izmantojot citu Laptop?

Ja tā, tad mēģiniet atinstalēt Wireless Network draiveri, rebooting un tad pārinstalēt to un pārbaudiet, vai jaunāks draiveris nav pieejams.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Augusts 22, 2008, 13:44
Donors Group

Man ir diezgan neērts atzīšanās izdarīt! Man nebija pamanījuši, ka tiny slēdzi pusē klēpjdators, kas pārslēdz bezvadu savienojumu ieslēgšanās / izslēgšanās bija "izslēgts" stāvoklī!! Es domāju, ka mans dēls ir jābūt netīšām pieskārās to agrāk. Anyway, visi sakārtots bet paldies par jūsu rūpēm, lai atbildētu!

Manu meitu PC bija saistīts iegūt signālu no router to zinājušas, ka tas wasn't that.

thanks again.
Old Augusts 22, 2008, 13:46
Donors Group

Neuztraucieties .... priecīgs jums ir izdevies sakārtot tā .... bieži tas risinājumu easist;)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.