![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Nasza robi laptop wydaje się chcesz połączyć się z internetem poprzez router i zastanawiałem się, czy ktoś może dać pewien wgląd! Ma AR5005G Atheros wirelss sieciowej i została dobrze aż do teraz. Po kliknięciu na ustalenie, że kontrole w zakresie sieci, it cant zlokalizować żadnych na wszystko, co jest nieco dziwne, jak zwykle masz 3 lub 4 inne sygnały .... najsilniejsze kopalni onebeing. Jesteś po prostu puste białe okno pochodzi powiedzenie "Nie networds wykryte. Jeśli pójdziesz do wyboru karty, to mówi, że kierowca jest w porządku itp. Ja zastanawiałem się, czy i karty sieciowe, które mogą być zawinione lub coś innego. I okazały router i wyłączać, a także ponownie laptopa parę razy. Wszystkie bezskuteczne. Każdy myśli będą mile widziane. dzięki. Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można połączyć się bezprzewodowo z routera, używając innego laptopa?
Jeśli tak, to spróbuj odinstalować sterownik bezprzewodowej sieci, restartowania systemu, a następnie ponownie zainstalować go i sprawdź, czy jest dostępna nowsza wersja sterownika. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Mam dość kłopotliwe wyznać! Nie zauważyłem, że mały przełącznik stronie laptop, przełączniki bezprzewodowe połączenie on / off jest w "off" position!! Myślę, że mój syn musi mieć przypadkowo dotknąć go wcześniej. Anyway, wszystko ułożone, ale dziękuję za trud odpowiedzi! Mój komputer córki była związana coraz sygnał z routera więc wiedziałem wasnt that. thanks again. |
|
| |||
| |||
| Nie ma sprawy .... glad you udało się sortować .... Często jest easist rozwiązań;) |
![]() |
|
| Zakładki |