![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Naša laptop doesnt Zdá sa, že sa chcete pripojiť k internetu cez router a som sa opýtať, či niekto môže dať nejaké postrehy! Má Atheros AR5005G wirelss sieťový adaptér a bola pokuta až do teraz. Ak kliknete na nastavenie, ktoré kontroluje sietí, prevýšenie lokalizovať vôbec, ktorý je trochu zvláštne, ako sa zvyčajne dostanete 3 alebo 4 ďalšie signály .... najsilnejšie onebeing dolu. Práve ste si prázdne biele okno pochádza príslovie 'No networds zistené'. Ak pôjdete skontrolovať adaptér, hovorí, že vodič je v poriadku, atď Ja som premýšľal, či aj sieťovú kartu, ktoré môžu byť na vine alebo niečo iné. Som sa obrátil môj router a vypnúť, rovnako ako prenosný počítač reštartuje niekoľkokrát. Všetko márne. Akékoľvek myšlienky by bola vítaná. vďaka. Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete bezdrôtovo pripojiť k routeru, použitie iného notebooku?
| |||
| |||
| Mám trochu trápne k niečomu priznať! Ani som si nevšimol, že malý prepínač na boku notebooku, ktoré prepína bezdrôtového pripojenia zapnuté / vypnuté bolo v 'off' pozíciu!! Myslím, že môj syn, musia mať nechtiac dotknúť, že predtým. Mimochodom, všetky triedené ale vďaka za vaše odpovede na problémy! Moje dcéry PC bol pripojený dostať signál z routeru, takže vedel, že wasnt. Vďaka znova. |
|
| |||
| |||
| Žiadne starosti .... rád, že sa vám podarilo vyriešiť, že .... Často je to easist riešenie;) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Predaj druhej ruky Toshiba Satellite A100 | azul08 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 23. mája 2009 04:48 |
| Nový HDD pre Toshiba satelitný Laptop | dmdougie | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 4. december 2007 11:21 |
| Re: Toshiba Satellite Pro 4200 | kl3sh | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 30. júl 2007 01:13 |
| Toshiba Satellite Pro 4200 | Wolfeymole | Notebooky, Mobily a PDA | 12 | 21. júla 2007 04:38 |
| PCI Modem pre Toshiba Satellite A15-S129? | malenita | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 20. marca 2007 18:18 |
| Thread Tools | |
| |