мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Тосхиба сателлите А100 - нема бежична веза

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Јун 2008, 10:44
Донаторска Група

Default Тосхиба сателлите А100 - нема бежична веза

Бок

Наш доеснт лаптопа чини да желите да се повежете на интернет преко мог рутера и се питам да ли неко може дати неки увид! Има Атхерос АР5005Г Уирелсс мрежног адаптера и није у реду до сада. Када кликнете на опцију која проверава за мреже, то не могу лоцирати било све што је мало чудно јер обично ти 3 или 4 друга сигнале .... најјаци онебеинг рудника. Управо сте добили празан бели прозор дође говорећи: 'Не нетуордс открио' Ако одете да проверите адаптера., Он каже да је возач је у реду итд питате да ли сам ја мрежна картица ће вероватно бити крива или нешто друго. Су се окренули сам рутер и искључивање, као и рестартује лаптоп пар пута. Све безуспешно.

Било који мисли би добродошао. хвала.

Деканат
Old 22. Јун 2008, 13:14
Донаторска Група

Можете да бежично повезивање на рутер, користећи неки други лаптоп?

Ако је тако, покушајте да деинсталирате бежична мрежа драјвер, рестарт и онда поновно инсталирање и проверите да ли је новији драјвер на располагању.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 22. Јун 2008, 13:44
Донаторска Група

Имам веома непријатно признање да! Нисам приметио да мали прекидач на страну лаптоп да бежично повезивање прекидача за укључивање / искључивање је у "офф" позиција! Мислим да је мој син мора да је нехотице додирнуо раније. У сваком случају, све сортирано али хвала на труду да одговорите!

Моје ћерке рачунар је повезан добија сигнал од рутера тако да је знао да уасн'т.

хвала опет.
Old 22 авг 2008, 13:46
Донаторска Група

Без бриге .... драго што сте успели да га сортирање .... често је еасист решења;)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц