![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Наш доеснт лаптопа чини да желите да се повежете на интернет преко мог рутера и се питам да ли неко може дати неки увид! Има Атхерос АР5005Г Уирелсс мрежног адаптера и није у реду до сада. Када кликнете на опцију која проверава за мреже, то не могу лоцирати било све што је мало чудно јер обично ти 3 или 4 друга сигнале .... најјаци онебеинг рудника. Управо сте добили празан бели прозор дође говорећи: 'Не нетуордс открио' Ако одете да проверите адаптера., Он каже да је возач је у реду итд питате да ли сам ја мрежна картица ће вероватно бити крива или нешто друго. Су се окренули сам рутер и искључивање, као и рестартује лаптоп пар пута. Све безуспешно. Било који мисли би добродошао. хвала. Деканат |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да бежично повезивање на рутер, користећи неки други лаптоп?
| |||
| |||
| Имам веома непријатно признање да! Нисам приметио да мали прекидач на страну лаптоп да бежично повезивање прекидача за укључивање / искључивање је у "офф" позиција! Мислим да је мој син мора да је нехотице додирнуо раније. У сваком случају, све сортирано али хвала на труду да одговорите! Моје ћерке рачунар је повезан добија сигнал од рутера тако да је знао да уасн'т. хвала опет. |
|
| |||
| |||
| Без бриге .... драго што сте успели да га сортирање .... често је еасист решења;) |