![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Bizim dizüstü doesnt internete benim router ile bağlamak istiyorum ve görünmek eğer kimse bir bakış açısı verebilir merak ediyorum! It ve yapılmış bugüne kadar iyi olan bir Atheros AR5005G Wirelss Ağ Bağdaştırıcısı vardır. Tıkladığınızda ağlar için kontroller, herhangi bir bütün olarak hangi normalde size güçlü onebeing mayın .... 3 veya 4 kişi sinyalleri biraz garip bulun cant ayarı. Sadece 'Hayır networds söyleyerek gelip' tespit boş bir beyaz pencere açılır. Eğer adaptör kontrol gidin, eğer ağ kartı i arıza veya başka bir şey olmak için büyük olasılıkla sürücü iyi vb ben merak ediyorum diyor. Yanı sıra dizüstü birkaç kez yeniden Ben ve yönlendirici kapatılabilir var. Tüm boşuna. Herhangi bir düşünce memnuniyetle karşılanacaktır. teşekkürler. Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kablosuz Router'a, başka bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız bağlayabilir miyim?
| |||
| |||
| Ben yapmak için oldukça utanç verici itiraf var! Ben bu konuda kablosuz bağlantı anahtarları dizüstü bilgisayarın tarafında küçük açma / kapama 'off' konumunda olduğunu fark etmemişti!! Oğlumu daha önce yanlışlıkla üzerine dokundu olmalıdır düşünüyorum. Neyse, tüm ama sıralanmış Zahmet cevap için teşekkür! Kızlarım PC yönlendirici böylece biliyordu gelen wasnt bir sinyal almak bağlı olduğunu. Tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| No worries .... sen .... bu sıralamayı başardı memnun sık sık çözümleri easist's;) |