![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Наша ноутбука doesn't здається, хочуть, щоб підключитися до інтернету через мій маршрутизатор і було цікаво, якщо людина може дати деяке уявлення! Вона Atheros AR5005G Wirelss мережевого адаптера і була штрафом до цих пір. Коли ви натискаєте на параметр, який перевіряє наявність мережі, вона нахиляє виявити скільки-небудь який трохи дивно як правило, ви отримуєте 3 або 4 інших сигналів .... найсильніших onebeing моє. Ви просто отримуєте порожні білі вікна прийшов говорити "Ні networds виявлено. Якщо ви підете, щоб перевірити адаптер, він говорить, що водій знаходиться штрафу т.д. Мене цікавить якщо я мережна карта може бути провиною або щось інше. Я повернувся маршрутизатора та вимикати, а також перезавантаження ноутбука кілька разів. Все марно. Будь-які думки будуть вітатися. спасибо. Дін |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете також встановлювати бездротове з'єднання з маршрутизатором, використовуючи інший ноутбук?
| |||
| |||
| У мене досить незручне визнання зробити! Я не помітив, що крихітний перемикач у бік ноутбуків, який перемикає бездротового з'єднання включення / вимикання знаходиться у 'Off' позицію!! Я думаю, що мій син має бути випадково торкнувся її раніше. В усякому разі, всі відсортовано але спасибі за вашу працю відповісти! Мої доньки комп'ютер був підключений отримання сигналу від маршрутизатора таким знав, що він Wasn't. Ще раз спасибі. |
|
| |||
| |||
| Не турбуйтеся .... рада, що ви зуміли розбиратися .... Часто це easist рішень;) |