по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Trouble свързвате лаптоп с безжична връзка .....

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 Юни, 2009, 04:23
Новите държави Група

Default Trouble свързвате лаптоп с безжична връзка .....

Ей peopels,

Само с няколко драми с Опитвам се да си взема лаптоп работи на моя безжична мрежа, ако това е било в отговор ме упътили към правото пост, първи път на този форум.

Аз в момента Направи ми компютър чрез NETGEAR WG602 точка за достъп и нямат драми, аз току-що даде лаптоп от Олдман, Dell Inspiron 6400, свързани с нея си безжична мрежа, без никакви драми. Така че трябва да правиш нещо, което съм наред, или не правиш.

Когато отида за да се свържете получавам следното съобщение,

"Windows не е в състояние да се свърже към избраната мрежа. Мрежата не може да бъде в диапазона. Моля опресняване на списъка с наличните мрежи, и се опита да се свърже отново"

Аз опитах това и все още не може да го свържете към ......

Някакви идеи????

С уважение

Уорън
Old 22 юни 2009 г., 02:04
Член Група

Default Trouble свързвате лаптоп с безжична връзка .....

Били ли сте опитвали възстановяване на точка за достъп / маршрутизатор. Моя понякога се използва за игра и се върнете, използвани за решаване на проблема. Опитайте да инсталирате повторно безжичния драйвер. Това може да бъде намерена на интернет страницата на производителите, ако не разполагате с оползотворяване дискове. Holla, ако имате нужда от помощ.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Trouble свързването на моя безжични Blue орел В мрежа, модеми & VoIP 7 7 Jan 2008 10:58
Im проблем при свързването с интернет definingmoment В мрежа, модеми & VoIP 4 4 януари 2008 15:13
Какъв е проблемът с моя лаптоп безжична връзка? plymgary В мрежа, модеми & VoIP 1 3 януари 2008 11:20
Безжична връзка на 3-ти страни лаптоп migickc В мрежа, модеми & VoIP 5 9 ноември 2007 13:28
Свързване на лаптоп с Интернет, нямат връзка akhlaq768 В мрежа, модеми & VoIP 3 24 Окт 2007 13:53
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc