menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Problémy připojení notebooku k bezdrátové připojení .....

Reply

Thread Nástroje
Old 20. června 2009, 04:23
Nový člen skupiny

Default Problémy připojení notebooku k bezdrátové připojení .....

Ahoj peopels,

Jen s několika dramata se snaží dostat své laptop běží na mé bezdrátové sítě, pokud byl tento odpověděl mi prosím správné místo, poprvé na tomto fóru.

I v současné době spuštění počítače pomocí Netgear WG602 přístupový bod a nemají dramata, Právě jsem dostal Laptop od Oldman, Dell Inspiron 6400, je spojen s jeho bezdrátové sítě bez dramat. Takže to musí být něco, co dělám špatně, nebo jsem neměla dělat.

Když jsem jít připojit i vám následující zpráva,

"Systém Windows se nemůže připojit k vybrané síti. Tato síť již nemusí být v dosahu. Prosím obnovit seznam dostupných sítí, a pokuste se připojit znovu"

I to vyzkoušelo a stále nemohou dostat k připojení ......

Any ideas??

Pozdravy

Warren
Old 22. června 2009, 02:04
Člen Skupina

Default Problémy připojení notebooku k bezdrátové připojení .....

Zkoušeli jste resetování přístupový bod / router. Důl se někdy používá pro přehrávání a reset použít k řešení problému. Vyzkoušejte také přeinstalovali bezdrátový ovladač. To lze nalézt na webových stránkách výrobce, pokud nemáte využití disků. Holla, pokud potřebujete pomoc.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potíže s připojením k mé bezdrátové Blue Eagle Sítě, Modemy & VoIP 7 7. ledna 2008 10:58
Im potíže s připojením k internetu definingmoment Sítě, Modemy & VoIP 4 4. ledna 2008 15:13
Co je špatného na mém notebooku bezdrátové připojení? plymgary Sítě, Modemy & VoIP 1 3. ledna 2008 11:20
Bezdrátové připojení 3. strana notebooku migickc Sítě, Modemy & VoIP 5 9. listopadu 2007 13:28
Laptop Připojení k internetu, č. připojení akhlaq768 Sítě, Modemy & VoIP 3 24. říjen 2007 13:53
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.