![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj peopels, Jen s několika dramata se snaží dostat své laptop běží na mé bezdrátové sítě, pokud byl tento odpověděl mi prosím správné místo, poprvé na tomto fóru. I v současné době spuštění počítače pomocí Netgear WG602 přístupový bod a nemají dramata, Právě jsem dostal Laptop od Oldman, Dell Inspiron 6400, je spojen s jeho bezdrátové sítě bez dramat. Takže to musí být něco, co dělám špatně, nebo jsem neměla dělat. Když jsem jít připojit i vám následující zpráva, "Systém Windows se nemůže připojit k vybrané síti. Tato síť již nemusí být v dosahu. Prosím obnovit seznam dostupných sítí, a pokuste se připojit znovu" I to vyzkoušelo a stále nemohou dostat k připojení ...... Any ideas?? Pozdravy Warren |
|
| |||
| |||
| Zkoušeli jste resetování přístupový bod / router. Důl se někdy používá pro přehrávání a reset použít k řešení problému. Vyzkoušejte také přeinstalovali bezdrátový ovladač. To lze nalézt na webových stránkách výrobce, pokud nemáte využití disků. Holla, pokud potřebujete pomoc. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potíže s připojením k mé bezdrátové | Blue Eagle | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 7. ledna 2008 10:58 |
| Im potíže s připojením k internetu | definingmoment | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 4. ledna 2008 15:13 |
| Co je špatného na mém notebooku bezdrátové připojení? | plymgary | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 3. ledna 2008 11:20 |
| Bezdrátové připojení 3. strana notebooku | migickc | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 9. listopadu 2007 13:28 |
| Laptop Připojení k internetu, č. připojení | akhlaq768 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 24. říjen 2007 13:53 |
| Thread Nástroje | |
| |