μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Πρόβλημα σύνδεσης laptop με ασύρματη σύνδεση .....

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Ιουν 2009, 04:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα σύνδεσης laptop με ασύρματη σύνδεση .....

Γεια σου peopels,

Απλά έχοντας λίγα δράματα με προσπαθώντας να μου τρέχει στο laptop μου ασύρματο δίκτυο, αν αυτό έχει απαντηθεί, παρακαλώ, να μου τη σωστή θέση, για πρώτη φορά αυτό το φόρουμ.

Θα τρέχει σήμερα τον υπολογιστή μου μέσω Netgear WG602 σημείο πρόσβασης και οι οποίοι δεν διαθέτουν τα δράματα, και έχεις μόνο μια από τις Laptop oldman, Dell Inspiron 6400, είναι συνδεδεμένο με το ασύρματο δίκτυο που δεν δράματα. Έτσι, πρέπει να κάνω κάτι λάθος ή δεν κάνουν.

Όταν πάω να πάρω για να συνδέσετε το ακόλουθο μήνυμα,

"Windows είναι σε θέση να συνδεθείτε με το επιλεγμένο δίκτυο. Το δίκτυο μπορεί να μην είναι πλέον στο φάσμα. Παρακαλείσθε να ανανεώσετε τη λίστα των διαθέσιμων δικτύων, και προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά"

Έχω δοκιμάσει αυτό και δεν μπορούν ακόμα να το αποκτήσουν για σύνδεση ......

Οποιαδήποτε ιδέα;;;;

Χαιρετισμοί

Warren
Old 22 Ιουν 2009, 02:04
Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα σύνδεσης laptop με ασύρματη σύνδεση .....

Έχετε δοκιμάσει την επαναφορά το σημείο πρόσβασης / router. Δικό μου μερικές φορές χρησιμοποιείται για να παίξετε και ένα reset που χρησιμοποιούνται για την επίλυση του προβλήματος. Δοκιμάστε επίσης την επανεγκατάσταση του ασύρματου οδηγού. Αυτό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των κατασκευαστών, αν δεν έχετε την ανάκτηση δίσκους. HOLLA αν χρειάζονται βοήθεια.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα σύνδεσης με ασύρματο μου Blue Eagle Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 7 Ιαν 2008 10:58
Im πρόβλημα σύνδεσης με το Διαδίκτυο definingmoment Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 4η Ιαν 2008 15:13
Ποιο είναι το πρόβλημα με ασύρματη σύνδεση laptop μου; plymgary Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 3η Ιαν 2008 11:20
Ασύρματη σύνδεση laptop 3ο μέρος migickc Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 5 9 Νοε 2007 13:28
Σύνδεση Laptop με το Internet, Δεν υπάρχει σύνδεση akhlaq768 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 24 Οκτ 2007 13:53
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.