manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Problema s povezivanjem laptopa na bežičnu vezu .....

Reply

Thread Tools
Old 20. lipnja 2009, 04:23
Novi član grupe

Default Problema s povezivanjem laptopa na bežičnu vezu .....

Hej peopels,

Dovoljno je imati nekoliko drama sa težak da biste dobili moj laptop trčanje na moj bežičnu mrežu, ako je to direktni odgovori mi molim na pravo mjesto, prvi put na ovom forumu.

Trenutno sam pokrenuti moje računalo putem Netgear WG602 pristupnu točku i nema drame, ja pravedan je dobio dobio laptop od oldman, Dell Inspiron 6400, on priključen na njegovu bežičnu mrežu bez drame. Tako mora biti da sam nešto krivo radiš ili ne radiš.

Našto JA otiđite na povezati ja dobiti sljedeću poruku,

"Windows ne može se povezati na odabranoj mreži. Mreža svibanj ne biti u dometu. Osvježite prikaz popisa dostupnih mreža, i pokušaj da se ponovo povezati"

Pokušao sam ovo i dalje ne mogu dobiti Internet to povezivanje ......

Bilo koji ideja??

Pozdravi

Warren
Old 22. lipnja 2009, 02:04
Member Group

Default Problema s povezivanjem laptopa na bežičnu vezu .....

Jeste li pokušao resetovanje pristupne točke / ruter. Mine se ponekad koriste za igru i vratiti se koriste za rješavanje problema. Pokušajte ponovno instalirajte i bežični vozač. To se može naći na web stranici proizvođača ako nemate oporavak diskove. Holla, ako vam je potrebna pomoć.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problema s povezivanjem na moj bežični Plavi Orao Networking, Modemi & VoIP 7 7. siječanj 2008 10:58
Im imaju problema s povezivanjem na internet definingmoment Networking, Modemi & VoIP 4 4. siječanj 2008 15:13
Što je krivo s mojim laptop bežičnu vezu? plymgary Networking, Modemi & VoIP 1 3. siječanj 2008 11:20
Bežična veza 3rd Party laptopa migickc Networking, Modemi & VoIP 5 9. studeni 2007 13:28
Laptop Spajanje na Internet, nema veze akhlaq768 Networking, Modemi & VoIP 3 24. listopad 2007 13:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.