kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Trouble csatlakozó laptop vezeték nélküli kapcsolat .....

Reply

Téma eszközök
Old Június 20 2009, 04:23
Új tag Csoport

Default Trouble csatlakozó laptop vezeték nélküli kapcsolat .....

Hé peopels,

Csak egy pár dráma és próbálok én laptopon futó vezeték nélküli hálózatot, ha ez nem felelt meg, fordulj jobbra post, első alkalommal ezen a fórumon.

Én jelenleg a PC-én fut keresztül Netgear WG602-hozzáférési pontot, és nem dráma, én csak most adott egy laptop az Oldman, Dell Inspiron 6400, hogy csatlakozik a vezeték nélküli hálózat nélkül eltűnt. Tehát meg kell valamit csinálok rosszul, vagy nem csinál.

Amikor megy csatlakozni jutok a következő üzenet

"A Windows nem tud kapcsolódni a választott hálózathoz. A hálózat már nem lehet a tartomány. Kérjük frissíteni a rendelkezésre álló hálózatokat, és próbálja meg újra csatlakoztatni"

Nekem van próbált ez, és még mindig nem értem, hogy csatlakozni ......

Any ideas????

Üdvözlettel

Warren
Old Június 22 2009, 02:04
Csoport tagja

Default Trouble csatlakozó laptop vezeték nélküli kapcsolat .....

Ön próbálta helyreállít a hozzáférési pont / router. Az enyém időnként használják játszani, és a reset használnak, hogy megoldják a problémát. Próbálja ki a vezeték nélküli vezérlő újratelepítése. Ez megtalálható a gyártó honlapján, ha nem rendelkezik a helyreállítási lemezt. Holla, ha segítségre van szüksége.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.