![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé peopels, Csak egy pár dráma és próbálok én laptopon futó vezeték nélküli hálózatot, ha ez nem felelt meg, fordulj jobbra post, első alkalommal ezen a fórumon. Én jelenleg a PC-én fut keresztül Netgear WG602-hozzáférési pontot, és nem dráma, én csak most adott egy laptop az Oldman, Dell Inspiron 6400, hogy csatlakozik a vezeték nélküli hálózat nélkül eltűnt. Tehát meg kell valamit csinálok rosszul, vagy nem csinál. Amikor megy csatlakozni jutok a következő üzenet "A Windows nem tud kapcsolódni a választott hálózathoz. A hálózat már nem lehet a tartomány. Kérjük frissíteni a rendelkezésre álló hálózatokat, és próbálja meg újra csatlakoztatni" Nekem van próbált ez, és még mindig nem értem, hogy csatlakozni ...... Any ideas???? Üdvözlettel Warren |
|
| |||
| |||
| Ön próbálta helyreállít a hozzáférési pont / router. Az enyém időnként használják játszani, és a reset használnak, hogy megoldják a problémát. Próbálja ki a vezeték nélküli vezérlő újratelepítése. Ez megtalálható a gyártó honlapján, ha nem rendelkezik a helyreállítási lemezt. Holla, ha segítségre van szüksége. |