![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei peopels, Tik turintys keletą dramų su trying to get my Laptop veikia mano bevielį tinklą, jeigu tai buvo atsakyta prašome tiesiogiai man teisę rašyti, pirmą kartą šio forumo. Aš dabar paleiskite mano kompiuterio per Netgear WG602 prieigos tašką ir neturi jokios dramos, I just got nes iš Oldman Laptop Dell Inspiron 6400, tai susiję su savo bevielį tinklą be jokių dramų. Taigi ji turi būti kažkas I'm doing wrong, ar ne daryti. Kai aš einu prisijungti gaunu tokį pranešimą, "Windows negali prisijungti prie pasirinkto tinklo. Tinklo nebegali būti diapazone. Prašome atnaujinti iš galimų tinklų sąrašo, ir pabandykite prisijungti dar kartą" Aš išbandžiau tai ir vis tiek negalite prisijungti norint prisijungti ...... Any ideas?? Linkėjimai Warren |
|
| |||
| |||
| Ar bandėte naujo prieigos taškas / maršrutizatorių. Mine kartais tenka iki ir iš naujo naudoti išspręsti problemą. Pabandykite iš naujo taip pat belaidžio vairuotojas. Tai galima rasti gamintojų tinklalapyje, jei jūs neturite naudojimo diskus. Holla jei jums reikia pagalbos. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Galite prisijungti prie savo bevielio | Blue Eagle | Networking, Modems & VoIP | 7 | 7 sausis 2008 10:58 |
| Im problemų jungiantis prie interneto | definingmoment | Networking, Modems & VoIP | 4 | 4 sausis 2008 15:13 |
| What's wrong with my Laptop bevielį ryšį? | plymgary | Networking, Modems & VoIP | 1 | 3 sausis 2008 11:20 |
| Belaidis ryšys 3rd Party nešiojamas | migickc | Networking, Modems & VoIP | 5 | 9 lapkritis 2007 13:28 |
| Jungiamieji nešiojamąjį kompiuterį prie interneto, nėra sujungti | akhlaq768 | Networking, Modems & VoIP | 3 | 24 spalis 2007 13:53 |
| Temos įrankiai | |
| |