mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Problēmas, kas savieno portatīvo ar bezvadu savienojumu .....

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 20, 2009, 04:23
New Member Group

Hey peopels,

Tikai kam dažas drāmas ar mēģina saņemt savu klēpjdatoru darboties ar manu bezvadu tīklu, ja tas ir ticis atbildēts lūdzu, kā man labi amatā, pirmo reizi šajā forumā.

Es šobrīd vadīt datoru caur NETGEAR WG602 piekļuves punktu un nav drāmas, es atkal dota Laptop no Oldman, Dell Inspiron 6400, tas saistīts ar viņa bezvadu tīkla bez drāmām. Tātad tas ir kaut kas es esmu dara nepareizi vai nedara.

Kad es eju savienot man šāds ziņojums,

"Windows nevar izveidot savienojumu ar izvēlētajiem dalībniekiem. Tīkls vairs nevar šajā diapazonā. Lūdzu atsvaidzināt saraksts pieejamiem tīkliem, un mēģināt izveidot savienojumu vēlreiz"

Es esmu mēģinājis šo un vēl joprojām nevar saņemt to savienot ......

Any ideas??

Sveicieni

Warren
Old Jūnijs 22, 2009, 02:04
Loceklis

Vai esat mēģinājuši atgriezi piekļuves punktu / router. Mine dažkārt izmanto, lai atskaņotu augšu un reset lieto, lai atrisinātu problēmu. Izmēģiniet arī pārinstalēt bezvadu vadītāju. To var atrast ražotāja mājas lapā, ja jums nav reģenerācija diski. Holla ja jums nepieciešama palīdzība.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.