rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Networking, Modems & VoIP

Register

Problemy z połączeniem laptopa do bezprzewodowego połączenia .....

Reply

Narzędzia wątku
Old 20 czerwiec 2009, 04:23
Nowe państwa grupy

Default Problemy z połączeniem laptopa do bezprzewodowego połączenia .....

Hej peopels,

Wystarczy o kilka dramatów z próbuje dostać mój laptop jest uruchomiony na moim sieci bezprzewodowej, jeśli zostało to odpowiedział mi się po prawej, po raz pierwszy na tym forum.

I obecnie uruchomić komputera poprzez Netgear WG602 punktu dostępu i nie dramaty, I just got otrzymał Laptop z oldman, Dell Inspiron 6400, to związane z jego sieci bezprzewodowej bez dramatów. Więc to musi być coś I'm doing wrong lub nie robisz.

Kiedy idę do połączenia pojawia się następujący komunikat,

"System Windows nie może połączyć się z wybraną siecią. W sieci nie mogą być już w zasięgu. Proszę odświeżyć listę dostępnych sieci i spróbuj połączyć się ponownie"

Mam wypróbowany ten i nadal nie można go łączyć ......

Any ideas??

Pozdrowienia

Warren
Old 22 czerwca 2009, 02:04
Członek grupy

Default Problemy z połączeniem laptopa do bezprzewodowego połączenia .....

Czy próbowano zresetować punkt dostępu / routerze. Kopalnia czasami wykorzystywane do odegrania się zresetować, a użyte do rozwiązania problemu. Spróbuj też ponownie zainstalować sterownik bezprzewodowej. To można znaleźć na stronie producenta, jeśli nie masz dysków odzysku. Holla, jeśli potrzebujesz pomocy.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.