![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej peopels, Wystarczy o kilka dramatów z próbuje dostać mój laptop jest uruchomiony na moim sieci bezprzewodowej, jeśli zostało to odpowiedział mi się po prawej, po raz pierwszy na tym forum. I obecnie uruchomić komputera poprzez Netgear WG602 punktu dostępu i nie dramaty, I just got otrzymał Laptop z oldman, Dell Inspiron 6400, to związane z jego sieci bezprzewodowej bez dramatów. Więc to musi być coś I'm doing wrong lub nie robisz. Kiedy idę do połączenia pojawia się następujący komunikat, "System Windows nie może połączyć się z wybraną siecią. W sieci nie mogą być już w zasięgu. Proszę odświeżyć listę dostępnych sieci i spróbuj połączyć się ponownie" Mam wypróbowany ten i nadal nie można go łączyć ...... Any ideas?? Pozdrowienia Warren |
|
| |||
| |||
| Czy próbowano zresetować punkt dostępu / routerze. Kopalnia czasami wykorzystywane do odegrania się zresetować, a użyte do rozwiązania problemu. Spróbuj też ponownie zainstalować sterownik bezprzewodowej. To można znaleźć na stronie producenta, jeśli nie masz dysków odzysku. Holla, jeśli potrzebujesz pomocy. |