menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Problémy pripojenie notebooku k bezdrôtové pripojenie .....

Reply

Thread Tools
Old 20. júna 2009, 04:23
Nový člen skupiny

Default Problémy pripojenie notebooku k bezdrôtové pripojenie .....

Ahoj peopels,

Len s niekoľkými drámu sa snaží dostať svoje laptop beží na mojej bezdrôtovej siete, ak bol tento odpovedal mi prosím správne miesto, po prvýkrát na tomto fóre.

Aj v súčasnosti spustenie počítača pomocou Netgear WG602 prístupový bod a nemajú drámu, Práve som dostal Laptop od Oldman, Dell Inspiron 6400, je spojený s jeho bezdrôtové siete bez dramat. Takže to musí byť niečo, čo robím zle, alebo som nemala robiť.

Keď som ísť pripojiť aj vám nasledujúce hlásenie,

"Systém Windows sa nemôže pripojiť k vybranej sieti. Táto sieť už nemusí byť v dosahu. Prosím obnoviť zoznam dostupných sietí, a pokúste sa pripojiť znova"

I to vyskúšalo a stále nemôžu dostať k pripojenie ......

Any ideas??

Pozdravy

Warren
Old 22. júna 2009, 02:04
Člen Skupina

Default Problémy pripojenie notebooku k bezdrôtové pripojenie .....

Skúšali ste resetovaní prístupový bod / router. Baňa sa niekedy používa pre prehrávanie a reset použiť na riešenie problému. Vyskúšajte aj přeinstaloval bezdrôtový ovládač. To možno nájsť na webových stránkach výrobcu, ak nemáte využitie diskov. Holla, ak potrebujete pomoc.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problémy s pripojením k mojej bezdrôtové Blue Eagle Siete, Modemy & VoIP 7 7. januára 2008 10:58
Im problémy s pripojením k internetu definingmoment Siete, Modemy & VoIP 4 4. januára 2008 15:13
Čo je zlé na mojom notebooku bezdrôtové pripojenie? plymgary Siete, Modemy & VoIP 1 3. januára 2008 11:20
Bezdrôtové pripojenie 3. strana notebooku migickc Siete, Modemy & VoIP 5 9. novembra 2007 13:28
Laptop Pripojenie k internetu, č pripojenie akhlaq768 Siete, Modemy & VoIP 3 24. október 2007 13:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.