![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj peopels, Len s niekoľkými drámu sa snaží dostať svoje laptop beží na mojej bezdrôtovej siete, ak bol tento odpovedal mi prosím správne miesto, po prvýkrát na tomto fóre. Aj v súčasnosti spustenie počítača pomocou Netgear WG602 prístupový bod a nemajú drámu, Práve som dostal Laptop od Oldman, Dell Inspiron 6400, je spojený s jeho bezdrôtové siete bez dramat. Takže to musí byť niečo, čo robím zle, alebo som nemala robiť. Keď som ísť pripojiť aj vám nasledujúce hlásenie, "Systém Windows sa nemôže pripojiť k vybranej sieti. Táto sieť už nemusí byť v dosahu. Prosím obnoviť zoznam dostupných sietí, a pokúste sa pripojiť znova" I to vyskúšalo a stále nemôžu dostať k pripojenie ...... Any ideas?? Pozdravy Warren |
|
| |||
| |||
| Skúšali ste resetovaní prístupový bod / router. Baňa sa niekedy používa pre prehrávanie a reset použiť na riešenie problému. Vyskúšajte aj přeinstaloval bezdrôtový ovládač. To možno nájsť na webových stránkach výrobcu, ak nemáte využitie diskov. Holla, ak potrebujete pomoc. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy s pripojením k mojej bezdrôtové | Blue Eagle | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 7. januára 2008 10:58 |
| Im problémy s pripojením k internetu | definingmoment | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 4. januára 2008 15:13 |
| Čo je zlé na mojom notebooku bezdrôtové pripojenie? | plymgary | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 3. januára 2008 11:20 |
| Bezdrôtové pripojenie 3. strana notebooku | migickc | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 9. novembra 2007 13:28 |
| Laptop Pripojenie k internetu, č pripojenie | akhlaq768 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 24. október 2007 13:53 |
| Thread Tools | |
| |