мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Проблема са повезивањем лаптоп на бежичну везу .....

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. јуни 2009, 04:23
Нови члан групе

Default Проблема са повезивањем лаптоп на бежичну везу .....

Хеј пеопелс,

Довољно је да има неколико драма са тежак за добити мој лаптоп трчање на мој бежичну мрежу, ако је то директни одговори ми молим на право место, први пут на овом форуму.

Тренутно сам покренути моје рачунар путем Нетгеар УГ602 приступну тачку и нема драме, ја праведан је добио добио лаптоп од олдман, Делл Инспирон 6400, он прикључен на његову бежичну мрежу без драме. Тако мора бити да сам нешто криво радиш или не радиш.

Нашто ЈА само напријед карика ја добити следећу поруку,

"Уиндоус не може да се повеже на одабраној мрежи. Мрежа мај не бити у домету. Освежите приказ листе доступних мрежа, и покушај да се поново повежете"

Покушао сам ово и даље не могу добити то за спојити ......

Било који идеја??

Поздрави

Уаррен
Old 22. јуни 2009, 02:04
Мембер Гроуп

Default Проблема са повезивањем лаптоп на бежичну везу .....

Јесте ли покушао ресетовање приступне тачке / рутери. Мине се понекад користе за игру и врати се користе за решавање проблема. Покушајте поново инсталирајте и радио возач. То се може наћи на веб страници произвођача ако немате опоравак дискове. Холла, ако вам је потребна помоћ.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблема са повезивањем на мој радио Плави Орао Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 7 јануар 2008 10:58
Им имају проблема са повезивањем на интернет дефинингмомент Нетуоркинг, Модем & ВоИП 4 4 јануар 2008 15:13
Шта је погрешно са мојим лаптоп бежичну везу? плымгары Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 3 јануар 2008 11:20
Бежична веза 3рд Парты лаптоп мигицкц Нетуоркинг, Модем & ВоИП 5 9 новембар 2007 13:28
Лаптоп Спајање на Интернет, нема везе акхлак768 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 24 октобар 2007 13:53
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц