менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Проблема підключення ноутбука до бездротового зв'язку .....

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 червня 2009, 04:23
Нові члени групи

Default Проблема підключення ноутбука до бездротового зв'язку .....

Ей peopels,

Просто маючи кілька драм в спробі отримати мій ноутбук працює на моєму бездротову мережу, якщо це був відповідь, будь ласка, як з правого пост ", вперше на цьому форумі.

В даний час я запустити мої ПК через точку доступу Netgear WG602 і не драмами, я тільки що даний ноутбук з Олдман, Dell Inspiron 6400, це пов'язано з його бездротову мережу без драм. Тому воно повинно бути те, що я роблю не так або не робити.

Коли я йду на підключення та отримати таке повідомлення,

"Windows не вдається підключитися до вибраної мережі. Мережа може вже не бути в межах досяжності. Будь ласка, поновіть список доступних мереж, і спробуйте підключитися знову"

Я спробував це і до цих пір не можуть отримати його для підключення ......

Будь-які ідеї??

Привіт

Уоррен
Old 22 червня 2009, 02:04
Член групи

Default Проблема підключення ноутбука до бездротового зв'язку .....

Ви пробували скиданні точка доступу / маршрутизатор. Mine іноді використовується, щоб грати й скинути використані для вирішення цієї проблеми. Спробуйте також перевстановлення драйвера бездротової. Це може бути знайдена на сайті, якщо виробники у вас немає дисків відновлення. Гойда, якщо вам потрібна допомога.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми при підключенні до бездротової Синій Орел Мережа, Модеми & VoIP 7 7 січня 2008 10:58
Im виникають проблеми при підключенні до Інтернету definingmoment Мережа, Модеми & VoIP 4 4 січня 2008 15:13
Що сталося з моїм ноутбуком бездротове підключення? plymgary Мережа, Модеми & VoIP 1 3 січня 2008 11:20
Бездротове підключення ноутбука 3rd Party migickc Мережа, Модеми & VoIP 5 9 листопада 2007 13:28
Підключення комп'ютера до мережі Інтернет, підключення akhlaq768 Мережа, Модеми & VoIP 3 24 жовтня 2007 13:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.