![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей peopels, Просто маючи кілька драм в спробі отримати мій ноутбук працює на моєму бездротову мережу, якщо це був відповідь, будь ласка, як з правого пост ", вперше на цьому форумі. В даний час я запустити мої ПК через точку доступу Netgear WG602 і не драмами, я тільки що даний ноутбук з Олдман, Dell Inspiron 6400, це пов'язано з його бездротову мережу без драм. Тому воно повинно бути те, що я роблю не так або не робити. Коли я йду на підключення та отримати таке повідомлення, "Windows не вдається підключитися до вибраної мережі. Мережа може вже не бути в межах досяжності. Будь ласка, поновіть список доступних мереж, і спробуйте підключитися знову" Я спробував це і до цих пір не можуть отримати його для підключення ...... Будь-які ідеї?? Привіт Уоррен |
|
| |||
| |||
| Ви пробували скиданні точка доступу / маршрутизатор. Mine іноді використовується, щоб грати й скинути використані для вирішення цієї проблеми. Спробуйте також перевстановлення драйвера бездротової. Це може бути знайдена на сайті, якщо виробники у вас немає дисків відновлення. Гойда, якщо вам потрібна допомога. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми при підключенні до бездротової | Синій Орел | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 7 січня 2008 10:58 |
| Im виникають проблеми при підключенні до Інтернету | definingmoment | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 4 січня 2008 15:13 |
| Що сталося з моїм ноутбуком бездротове підключення? | plymgary | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 3 січня 2008 11:20 |
| Бездротове підключення ноутбука 3rd Party | migickc | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 9 листопада 2007 13:28 |
| Підключення комп'ютера до мережі Інтернет, підключення | akhlaq768 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 24 жовтня 2007 13:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |