![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...SB/tab/advice # В този списък се казва, не съществува съвместимост с XP, но там е за Vista. Това е bleedin "глупаво, ако то е, XP трябва да бъде най-често OS на планетата и съобщение, че даден продукт doesn't работа с нея? Всички препоръки на рутер кит така за £ 50 или по-малко би било твърде добро. Razer |
|
| |||
| |||
| Купих си Belkin USB приемник миналата година за Win 98 след това се обърна и да купи друга на точно същия модел 6 месеца късно и софтуер вече не е съвместима с Win 98. Може би те са в леглото с МС и бутане Vista / Windows 7 за всички? |
|
| |||
| |||
| Той е отвъд глупави че да се ограничи продажбите си така .. XP все още е популярно като като свободен пет часа лири, така имайте предвид, че рязане далеч половината пазара .. , който е луд по ничии стандарти |
|
| |||
| |||
| То може да бъде само този модел, че те са предназначени изключително за Vista / 7. Сигурен съм, че те са просто едно и също нещо, което работи с XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В рутер не е OS издръжка, но е възможно, че USB адаптер има драйвери за Vista, а не XP, макар че изглежда странно.
| |||
| |||
| Вие трябва да можете да получите шофьор се нуждаете от Belkin. http://www.belkin.com/support/ |
|
| |||
| |||
| Благодаря, момчета. Ще взема разузнавач наоколо и виждам ако там е евтин, която е гарантирана да работи точно толкова добре с XP. По-добре отколкото с всичко около faffing LOL |
|
| |||
| |||
| Имам 3 от Belkin G Безжичен USB приемници. Една от 98, относно XP и един на Vista. Сигурен съм, че можете да намерите един. |
|
| |||
| |||
| Проверете Linksys рутерите / преходници ..... Gr8 Имам вяра в тях. Също така .... Просто проверка .... имате Вирджински Кабел Високоскоростен Да? .... Тъй като това е Кабел Router (няма модем). |
|
| |||
| |||
| Linksys е малко по-скъпо, но си заслужава. |