![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...SB/tab/advice #
Tento seznam uvádí, není kompatibilní s XP, ale je pro Vista. To je bleedin 'hloupá, pokud je, XP musí být Nejběľnějąí OS na planetě a vydat produkt, který doesnt práce s ním? Jakákoliv doporučení na router kit rád, že za 50 liber či méně by bylo dobré taky. Razer |
|
|
|||
|
|||
|
Koupil jsem Belkin USB přijímač poslední rok na Win 98 pak otočil a koupil jiný přesně stejného modelu 6 měsíců později a software již není kompatibilní s Win 98.
Možná jsou v posteli s MS a tlačení Vista / Windows 7 na všechny? |
|
|
|||
|
|||
|
Je to mimo hloupá když omezit své prodejní takhle ..
XP je stále populární jako volné pět liber na vědomí, že jste tak daleko řezání polovinu trhu .. to je padlý na hlavu, které někdo normy |
|
|
|||
|
|||
|
Mohlo by to být právě tím, že model, které mají určené výhradně pro Vista / 7. Jsem si jist, že něco prostě stejné, který pracuje s XP.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Router není OS vyživovaná, ale je možné, že se USB adaptér má ovladače pro Vista a XP nejsou, i když, že by se zdát podivné.
|
|||
|
|||
|
Měli byste být schopni získat žádné ovladače, které potřebujete od Belkin. http://www.belkin.com/support/
|
|
|
|||
|
|||
|
Díky hoši. Dám si skaut kolem a zjistit, jestli je to levnější, že to zaručeně pracovat stejně dobře s XP. Lepší než faffing o všechno s lol
|
|
|
|||
|
|||
|
Mám 3 z Belkin Wireless G USB přijímače. Jeden z 98 na XP a na jednom na Vista. Jsem si jistý, že můžete najít jeden.
|
|
|
|||
|
|||
|
Seznamte se s Linksys routery / adaptéry ..... Mám gr8 víře v nich.
Také .... Jen se ptám .... máte Panny Cable Broadband jo? .... Protože se jedná o Cable Router (bez modemu). |
|
|
|||
|
|||
|
Linksys je trochu dražší, ale stojí za to.
|