μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Είναι αλήθεια αυτό; - Belkin Router / USB Kit και XP

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29η Ιουν 2009, 12:46
Μέλος Ομάδα

http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...SB/tab/advice #

Ο κατάλογος λέει δεν υπάρχει συμβατότητα με XP, αλλά υπάρχουν για Vista. Αυτός είναι ο bleedin 'ηλίθια και αν είναι, XP πρέπει να είναι το πιο κοινό λειτουργικό σύστημα στον πλανήτη και θα κυκλοφορήσει ένα προϊόν το οποίο doesn't συνεργαστεί μαζί της;

Τυχόν συστάσεις σχετικά με ένα τέτοιο πακέτο δρομολογητή για £ 50 ή λιγότερο θα ήταν πολύ καλό.

Razer
Old 29η Ιουν 2009, 12:50
Συντονιστής Ομάδας

Αγόρασα ένα Belkin USB δέκτης πέρυσι για Win 98 και στη συνέχεια στράφηκε γύρω αγόρασε άλλη ακριβώς το ίδιο μοντέλο σε 6 μήνες και το λογισμικό δεν είναι πλέον συμβατό με Win 98.

Ίσως να είναι στο κρεβάτι με σκλήρυνση κατά πλάκας, καθώς και η αύξηση Vista / Windows 7 για όλους;

Old 29η Ιουν 2009, 12:52
Μέλος Ομάδα

Είναι πέρα από ανόητο όμως να περιορίσει τις πωλήσεις σας αρέσει ..

XP είναι ακόμη τόσο δημοφιλής ως δωρεάν πέντε λίρες σημείωμα έτσι είστε εξαλείφοντας ένα δεύτερο αγορά σας .. αυτό είναι κανείς τρελός με τα πρότυπα της
Old 29η Ιουν 2009, 12:54
Συντονιστής Ομάδας

Θα μπορούσε να είναι μόνο αυτό το μοντέλο που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για Vista / 7. Είμαι σίγουρος ότι έχουν το ίδιο ακριβώς πράγμα που λειτουργεί με τα XP.

Old 29η Ιουν 2009, 12:59
Ομάδα Δωρητών

Ο δρομολογητής δεν είναι OS εξαρτώμενο, αλλά είναι πιθανό ο προσαρμογέας USB έχει οδηγούς για Vista και δεν XP, αν και αυτό φαίνεται περίεργο.

Όπως είναι Comet, γιατί να μην πάρετε αυτό το κατάστημα και να το επιστρέψουν, αν αποτύχει να εργαστούν.
FWIW, I dont hink θα έχετε πρόβλημα.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 29η Ιουν 2009, 13:02
Συντονιστής Ομάδας

Θα πρέπει να είναι σε θέση να λάβετε κάθε οδηγός θα πρέπει από την Belkin. http://www.belkin.com/support/

Old 29η Ιουν 2009, 13:10
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ παιδιά. Θα πάρω μια κατοπτεύω κοντά και δείτε αν υπάρχει ένα φθηνότερο που του εγγυάται να λειτουργούν το ίδιο καλά με XP. Καλύτερο από faffing περίπου με όλα lol
Old 29η Ιουν 2009, 13:12
Συντονιστής Ομάδας

Έχω 3 της Belkin Wireless G USB δέκτες. Μία στις 98, σε XP και σε ένα για Vista. Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να βρείτε μία.

Old 29η Ιουν 2009, 13:12
Ομάδα Δωρητών

Check out Linksys δρομολογητές / προσαρμοστές ..... Έχω εμπιστοσύνη στη GR8 τους.

Επίσης .... μόνο τον έλεγχο .... έχετε Virgin Cable Broadband ναι; .... Επειδή πρόκειται για ένα Cable Router (δεν μόντεμ).
Old 29η Ιουν 2009, 13:14
Συντονιστής Ομάδας

Linksys είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.