![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...SB/tab/advice # Taj list navodi da nema compatibility sa XP ali postoji za Vista. To je bleedin 'ako je glupo, XP mora biti najčešći OS na planeti i oni release proizvod koji se rade s njom? Bilo koja preporuka na ruter kit £ kao da je za 50 ili manje bi bilo dobro previše. Razer |
|
| |||
| |||
| Ja kupio Belkin USB prijemnika prošle godine za Win 98 pa okrenut i drugi kupili za isti model 6 mjeseci kasnije i softver više nije kompatibilan s Win 98. Možda su oni u krevetu s MS i pritom Vista / Windows 7 na sve? |
|
| |||
| |||
| To je glupo da se izvan granica svoje prodajne tako .. XP je ipak kao popularna kao slobodni pet kafilerija napomenu kako ste daleko rezanje polovinu Vašeg tržišta .. to je bilo ko lud po standarde |
|
| |||
| |||
| To bi moglo biti samo da je model koji su dizajnirani ekskluzivno za Vista / 7. Siguran sam da oni imaju nešto isto samo da radi sa XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na usmjerivač nije uzdržavani OS, ali je moguće da je USB adapter ima drivere za XP i Vidik, mada bi se činiti čudnim da.
| |||
| |||
| Trebali biste biti u mogućnosti da se bilo koji od vozača trebate Belkin. http://www.belkin.com/support/ |
|
| |||
| |||
| Hvala momci. Ja ću imati oko izviđač i vidjeti ako je ima jeftiniji koji je zajamčeno da radi samo kao i XP. Bolje nego faffing oko svega lol |
|
| |||
| |||
| Imam 3, Belkin G Wireless USB prijemnika. Jedan na 98, na XP i na jedan na Vista. Siguran sam da možete pronaći jedan. |
|
| |||
| |||
| Check out Linksys usmjerivač / adaptors ..... Imam gr8 vjerom u njih. Isto tako .... pravedan ček .... imate Virgin Širokopojasni kabelski yeah? .... kako je to Cable Router (bez modema). |
|
| |||
| |||
| Linksys je malo skuplje, ali isplati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Belkin Wireless Router i modem, uvođenje u službu problematika | TheBhoys | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 20 studeni 2009 04:43 |
| Belkin Pre-N Wirless Router Pomoć | geekfreek95 | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 24 rujan 2009 03:28 |
| Belkin N1 Wireless Router - Hard Reset On & Now Bez veze | Samantha0101 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 22. lipnja 2009 08:40 |
| Problem s Belkin Wireless Router (Windows 7) | fightingirish32 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 18. lipnja 2009 04:12 |
| Nije moguće konfigurirati Belkin bežični ruter | izumitelj | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 7. lipnja 2009 03:27 |
| Thread Tools | |
| |