![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...SB/tab/advice # Ezt a listát azt mondja, nincs összeegyeztethetőségüket XP, de még a Vista. Ez bleedin "hülye, ha így van, XP kell a legelterjedtebb operációs rendszer a bolygón, és bocsátanak ki olyan termékeket, amelyek nem dolgozik vele? Bármely vonatkozó ajánlását router kit úgy for £ 50 vagy annál kevesebb lenne túl jó. Razer |
|
| |||
| |||
| Vettem egy Belkin USB vevőegység az utolsó év, a Win 98, majd megfordult, és vett egy másik, pontosan ugyanolyan modell 6 hónap múlva, és a program már nem összeegyeztethető a Win 98. Lehet, hogy ezek az ágyban és tolatás MS Vista / Windows 7 mindenkit? |
|
| |||
| |||
| Ez túl hülye, hogy korlátozza az eladási ilyesmi .. XP még mindig népszerű, mint a szabad öt fontos megjegyezni, hogy Ön még a felét törli el a piacon .. ez a bolond bárki normák |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy csak ezt a modellt kialakítani, hogy azokat kizárólag a Vista / 7. Biztos vagyok benne, hogy van valami, hogy csak az azonos dolgozik XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A router nem OS eltartottjának, de lehetséges, hogy az USB adapter a járművezetők a Vista és nem XP, bár úgy tűnik, hogy furcsa.
| |||
| |||
| Meg kell tudni, hogy minden vezetőnek szüksége van a Belkin. http://www.belkin.com/support/ |
|
| |||
| |||
| Kösz fiúk. Én is cserkész körül és nézd meg, van egy olcsóbb, hogy garantált, hogy csak a jól XP. Jobb, mint faffing körül mindent, lol |
|
| |||
| |||
| Van 3 a Belkin Wireless G USB Rádióerősítők. Egy 98, on XP és egy Vista. Biztos vagyok benne, hogy talál egy. |
|
| |||
| |||
| Kijelentkezés Linksys router / adapterek ..... Van gr8 hit is. Szintén .... Csak ellenőrzés .... Ön még szűz Cable Broadband igen? .... Mivel ez a Cable Router (no modem). |
|
| |||
| |||
| Linksys egy kicsit drágább, de megéri. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Belkin Wireless Router és Modem, telepítési gondok | TheBhoys | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | November 20, 2009 04:43 |
| Belkin Pre-N Router Wirless Súgó | geekfreek95 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | Szeptember 24, 2009 03:28 |
| Belkin N1 Wireless Router - Hard Reset IT & Now Nincs kapcsolat | Samantha0101 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 22. június 2009 08:40 |
| Probléma a Belkin Wireless Router (Windows 7) | fightingirish32 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 18. június 2009 04:12 |
| Nem lehet konfigurálni Belkin vezeték nélküli router | feltaláló | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 7. június 2009 03:27 |
| Téma eszközök | |
| |