![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...SB/tab/advice # רשימת אומר כי אין תאימות עם XP אך קיים עבור Vista. זה bleedin 'אם הוא טיפש, XP יש את מערכת ההפעלה הנפוצה ביותר על כדור הארץ והם לשחרר מוצר אשר doesn't לעבוד עם זה? כל ההמלצות על הנתב Kit ככה £ 50 או פחות יהיה טוב מדי. Razer |
|
| |||
| |||
| קניתי Belkin USB המקבל אשתקד עבור הרוויחו 98 אז פנתה סביב ו קנה נוסף של בדיוק את אותו מודל 6 חודשים מאוחר יותר וכן את התוכנה כבר לא היה תואם הרוויחו 98. אולי הם במיטה עם דוחפים Vista ו-MS / 7 ב-Windows את כולם? |
|
| |||
| |||
| זה טיפשי אך מעבר להגביל את המכירות ככה .. XP עדיין כפי פופולרי כפי חינם הערה חמישה פאונד, כך שאתה במרחק חצי גזירה את השוק .. זה שוטה של אף אחד לפי תקני |
|
| |||
| |||
| זה יכול להיות פשוט כי המודל שיש להם תוכנן באופן בלעדי עבור Vista / 7. אני בטוח שיש להם משהו, כי רק את אותו עובד עם XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הנתב אינו OS התלויים, אבל זה אפשרי, כי יש מתאם USB נהגים עבור Vista ולא XP, למרות שזה היה נראה מוזר.
| |||
| |||
| אתה אמור להיות מסוגל להשיג כל מה שאתה צריך מ מנהל Belkin. http://www.belkin.com/support/ |
|
| |||
| |||
| תודה, חבר 'ה. אמסר א לגשש סביב ולראות אם יש את אחד זול יותר זה מובטח רק לעבוד גם עם XP. יותר טוב עם כל דבר בערך faffing LOL |
|
| |||
| |||
| יש לי 3 של Belkin G Wireless USB מקבלי. אחד ב 98, ביום ב XP ו Vista על אחד. אני בטוח שאתה יכול למצוא אחת. |
|
| |||
| |||
| בדוק Linksys נתבים / מתאמי ..... יש לי אמונה gr8 בהן. כמו כן .... רק בודק .... יש לך מזל בתולה כבל Broadband כן? .... שכן פעולה זו מהווה כבל הנתב (לא במודם). |
|
| |||
| |||
| Linksys הוא קצת יותר יקר אבל שווה את זה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בלקין ו מודם אלחוטי, בעיות התקנה | TheBhoys | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 20 נובמבר 2009 04:43 |
| בלקין Pre-N נתב Wirless עזרה | geekfreek95 | רישות, מודמים & VoIP | 6 | 24 ספטמבר 2009 03:28 |
| נתב אלחוטי Belkin n1 - קשה לאפס אותה & עכשיו אין חיבור | Samantha0101 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 22 יוני 2009 08:40 |
| בעיה עם נתב אלחוטי Belkin (Windows 7) | fightingirish32 | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 18 יוני 2009 04:12 |
| לא ניתן להגדיר את הנתב האלחוטי Belkin | ממציא | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 7 יוני 2009 03:27 |
| שרשרת כלים | |
| |