![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...SB/tab/advice # Šiame sąraše sako nėra suderinamumo su XP, bet yra Vista. Tai bleedin "kvailas, jei ji yra, XP turi būti Dažniausiai OS planetoje ir jos išleisti produktą, kuris nepadės dirbti su juo? Bet koks maršrutizatorius komplektas, kaip kad rekomendacijos dėl £ 50 arba mažiau būtų gerai per. Razer |
|
| |||
| |||
| Aš nusipirkau Belkin USB imtuvą pernai Win 98 tada apsisuko ir nupirko kitą tiksliai tą patį modelį 6 mėnesių ir programinės įrangos nebebuvo suderinamas su Win 98. Gal jie lovoje su valstybėmis narėmis ir stumti Vista / apie visus Windows 7? |
|
| |||
| |||
| Jis ne tik kvailas, nors apriboti savo pardavimų like that .. XP dar toks populiarus kaip nemokamai penki Pound Note, kad jūs pašalinant pusę savo rinkos .. Tai Daft niekam standartus |
|
| |||
| |||
| Tai gali būti tiesiog, kad modelis, kad jos skirtos tik Vista / 7. Aš tikiu, kad jie turi ką tik pats, kuris veikia su XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maršrutizatorius nėra OS priklauso, bet gali būti, kad USB adapteris turi tvarkykles Vista, o ne XP, nors tai atrodo keista.
| |||
| |||
| Galėsite gauti bet vairuotojas jums reikia iš Belkin. http://www.belkin.com/support/ |
|
| |||
| |||
| Thanks guys. I'll have Scout aplink ir pamatyti, jei ten yra pigiau, kad yra garantuojamas dirbti taip pat gerai su XP. Geriau nei faffing apie viską, ką lol |
|
| |||
| |||
| Turiu 3 Belkin Wireless G USB Receivers. Vienas iš 98, bei ant XP ir vienas ant Vista. Aš tikiu, kad galima rasti vieną. |
|
| |||
| |||
| Check out Linksys maršrutizatoriai / adapteriai ..... Turiu Gr8 tikėjimo jomis. Pat .... tik patikrinti .... jūs turite Mergelių kabelinio plačiajuosčio ryšio prieiga Yeah? .... tai yra Cable Router (be modemo). |
|
| |||
| |||
| Linksys yra šiek tiek brangesnis, bet verta. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Belkin Wireless Router ir modemo, įrengimas Problemos | TheBhoys | Networking, Modems & VoIP | 1 | Lapkritis 20, 2009 04:43 |
| Belkin Pre-N Router Wirless Pagalba | geekfreek95 | Networking, Modems & VoIP | 6 | 24 rugsėjis 2009 03:28 |
| Belkin N1 Wireless Router - Hard Reset Jis ir dabar nėra jokio ryšio | Samantha0101 | Networking, Modems & VoIP | 4 | Birželis 22, 2009 08:40 |
| Problem with the Belkin Wireless Router (windows 7) | fightingirish32 | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 18, 2009 04:12 |
| Nepavyksta sukonfigūruoti Belkin Wireless Router | išradėjas | Networking, Modems & VoIP | 1 | 7 birželis 2009 03:27 |
| Temos įrankiai | |
| |