![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...SB/tab/advice # Šajā sarakstā saka, ka nav ar XP saderību, bet tur ir Vista. That's bleedin "muļķīgi, ja tā ir, XP ir visizplatītākā OS uz planētu un to izplūdes produktu, doesnt ar to strādā? Jebkurš maršrutētāju komplektā, piemēram, ka ieteikumi par £ 50 vai mazāk būtu labi, too. Razer |
|
| |||
| |||
| Iegādājos Belkin usb uztvērēju pēdējais gads, par Win 98, tad pagriezās un nopirka vēl par tieši tādu pašu modeli 6 mēnešiem vēlāk, un programmatūra vairs nav saderīga ar 98 win. Varbūt tie ir gulta ar MS un stumšanas Vista / ikvienam Windows 7? |
|
| |||
| |||
| Tas ir tikai stulba gan, lai samazinātu savu pārdošanas apjomu, piemēram, ka .. XP vēl joprojām ir tik populārs, kā bezmaksas pieci pound, ņemiet vērā, tādējādi jūs esat griešana prom pusi savu tirgus .. tas ir muļķīgs jebkurš standartiem |
|
| |||
| |||
| To var tikai šim modelim, ka tie ir paredzēti tikai Vista / 7. Es esmu pārliecināts, ka viņiem ir kaut tikai pašiem, kas darbojas ar XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Router nav OS atkarīgs, bet tas ir iespējams, ka USB adapteris ir draiveri Vista, nevis XP, lai gan tas šķiet dīvaini.
| |||
| |||
| Jums vajadzētu būt iespējai iegūt jebkādu vadītāja Jums nepieciešams no Belkin. http://www.belkin.com/support/ |
|
| |||
| |||
| Thanks guys. Es ņemšu skauts apkārt un redzēt, ja tur ir lētāks, kas ir garantēts uz darbu tāpat, kā arī ar XP. Labāk nekā faffing apmēram ar visu lol |
|
| |||
| |||
| Man ir 3 no Belkin G Wireless USB Receivers. Viens par 98, par par XP un viens par Vista. Es esmu pārliecināts, ka jums varat atrast vienu. |
|
| |||
| |||
| Pārbaudiet Linksys Routers / adapteri ..... Man ir gr8 ticību tām. Arī .... tikko pārbaude .... jums ir Virgin Cable Broadband yeah? .... jo tas ir Cable Router (nav modems). |
|
| |||
| |||
| Linksys ir nedaudz dārgāka, taču tā vērts. |
![]() |
|
| Bookmarks |