![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...SB/tab/advice # Mówi, że lista nie ma zgodności z XP, ale nie jest dla Vista. To bleedin "głupi, jeżeli to jest, XP musi być najczęściej systemem operacyjnym na świecie i ich dopuszczenia produktu, który nie robi z nim? Wszelkie zalecenia dotyczące router kit, że jak na £ 50 lub mniej byłoby zbyt dobre. Razer |
|
| |||
| |||
| Kupiłem Belkin USB odbiornika w ubiegłym roku o 98 Win następnie zawrócił i kupił kolejny tego samego modelu 6 miesięcy później i oprogramowania nie jest już zgodna z Win 98. Być może są one w łóżku z MS i pushing Vista / Windows 7 na wszystkich? |
|
| |||
| |||
| To głupie ale poza celu ograniczenie sprzedaży tak .. XP jest nadal tak popularna jako wolne pięć funtów notatkę tak you're cięcia od połowy rynku .. to daft przez nikogo normy |
|
| |||
| |||
| Może tylko tego modelu, które przeznaczone wyłącznie dla Vista / 7. Jestem pewien, że mają one coś tak samo, że współpracuje z XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Router nie jest OS utrzymaniu, ale możliwe, że USB posiada sterowniki dla Vista i nie XP, chociaż wydaje się dziwne.
| |||
| |||
| Powinniśmy być w stanie uzyskać wszelkie potrzebne kierowcy z Belkin. http://www.belkin.com/support/ |
|
| |||
| |||
| Dzięki chłopaki. I'll mają znaleźć się i czy nie jest tańszy to gwarantowane tylko do pracy, jak również z XP. Lepsze niż faffing o wszystko lol |
|
| |||
| |||
| Mam 3 z Belkin Wireless G USB Receivers. Jeden na 98, w sprawie XP i jeden Vista. Jestem pewien, że możesz znaleźć jednego. |
|
| |||
| |||
| Sprawdź routery Linksys / adaptery ..... Mam gr8 wiary w nich. Również .... tylko sprawdzenia .... Ci mają Virgin Cable Broadband yeah? .... Ponieważ jest to Cable Router (bez modemu). |
|
| |||
| |||
| Linksys jest nieco droższe, ale warto. |
![]() |
|
| Zakładki |