![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...SB/tab/advice # Tento zoznam uvádza, nie je kompatibilný s XP, ale je pre Vista. To je bleedin 'hloupá, ak je, XP, musia byť najpouľívanejąích OS na planéte a vydať produkt, ktorý doesnt práca s ním? Akákoľvek odporúčania na router kit rád, že za 50 libier alebo menej by bolo dobré taky. Razer |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem Belkin USB prijímač posledný rok na Win 98 potom otočil a kúpil iný presne rovnakého modelu 6 mesiacov neskôr a softvér už nie je kompatibilný s Win 98. Možno sú v posteli s MS a tlačenie Vista / Windows 7 na všetky? |
|
| |||
| |||
| Je to mimo hloupá keď obmedziť svoje predajné takhle .. XP je ešte stále populárne ako voľné päť libier na vedomie, že ste tak ďaleko rezanie polovicu trhu .. to je padlý na hlavu, ktoré niekto normy |
|
| |||
| |||
| Mohlo by to byť práve tým, že model, ktoré majú určené výhradne pre Vista / 7. Som si istý, že niečo jednoducho rovnaké, ktorý pracuje s XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Router nie je OS nezaopatrená, ale je možné, že sa USB adaptér má ovládače pre Vista a XP nie sú, aj keď, že by sa zdať divné.
| |||
| |||
| Mali by ste byť schopní získať žiadne ovládače, ktoré potrebujete od Belkin. http://www.belkin.com/support/ |
|
| |||
| |||
| Vďaka hoši. Dám si skaut okolo a zistiť, či je to lacnejšie, že to zaručene pracovať rovnako dobre s XP. Lepšie než faffing o všetko s lol |
|
| |||
| |||
| Mám 3 z Belkin Wireless G USB prijímača. Jeden z 98 na XP a na jednom na Vista. Som si istý, že môžete nájsť jeden. |
|
| |||
| |||
| Zoznámte sa s Linksys routery / adaptéry ..... Mám gr8 viere v nich. Tiež .... Jen se ptám .... máte Panny Satelit Broadband jo? .... Keďže sa jedná o Cable Router (bez modemu). |
|
| |||
| |||
| Linksys je trochu drahší, ale stojí za to. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Belkin Wireless Router a modemu, problémov s inštaláciou | TheBhoys | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 20.novembra 2009 04:43 |
| Belkin Pre-N Router Wirless Nápoveda | geekfreek95 | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 24.Septembra 2009 03:28 |
| Belkin N1 Wireless Router - Tvrdý je Reset & Teď č pripojenie | Samantha0101 | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 22. júna 2009 08:40 |
| Problém s Belkin Wireless Router (Windows 7) | fightingirish32 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 18. júna 2009 04:12 |
| Nemožno nakonfigurovať bezdrôtový router Belkin | vynálezca | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 7. júna 2009 03:27 |
| Thread Tools | |
| |