![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.цомет.цо.ук/схопцомет/про...СБ/таб/адвице # Тај лист наводи да нема цомпатибилиты са КСП али постоји за Виста. То је блеедин 'ако је глупо, КСП мора бити најчешћи ОС на планети и они релеасе производ који се раде са њом? Било која препорука на рутери кит £ као да је за 50 или мање би било добро превише. Разер |
|
| |||
| |||
| Ја купио Белкин УСБ пријемника прошле године за Уин 98 па окренут и други купили за исти модел 6 месеци касније и софтвер више није компатибилан са Уин 98. Можда су они у кревету са МС и притом Виста / Уиндоус 7 на све? |
|
| |||
| |||
| То је глупо да се ван граница своје продајне тако .. КСП је ипак као популарна као слободни пет кафилерија напомену како сте далеко сечење половину Вашег тржишта .. то је било ко луд по стандарде |
|
| |||
| |||
| То би могло да буде само да је модел који су дизајнирани ексклузивно за Виста / 7. Сигуран сам да они имају нешто исто само да ради са КСП. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На усмјеривач није издржавано ОС, али је могуће да је УСБ адаптер има дривер за КСП па Видик, мада би се чинити чудним да.
| |||
| |||
| Треба да буде у могућности да се било који од возача треба Белкин. хттп://ууу.белкин.цом/суппорт/ |
|
| |||
| |||
| Хвала момци. Ја ћу имати око извиђача и видети ако је има јефтинији који је поуздано да ради само као и КСП. Боље него фаффинг око свега лол |
|
| |||
| |||
| Имам 3, Белкин Г Уирелесс УСБ пријемника. Један на 98, на КСП и на један на Виста. Сигуран сам да можете наћи један. |
|
| |||
| |||
| Цхецк оут Линксыс усмјеривач / адапторс ..... Имам гр8 вером у њих. Исто тако .... праведан чек .... имате Виргин Широкопојасни кабловски ыеах? .... како је то Цабле Роутер (без модема). |
|
| |||
| |||
| Линксыс је мало скупље, али исплати. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Белкин бежични рутер и модем, инсталација Проблеми | ТхеБхоыс | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 20. новембар 2009 04:43 |
| Белкин пре-н Уирлесс роутер помоћ | геекфреек95 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 24. Јул 2009 03:28 |
| Белкин Н1 Уирелесс Роутер - Хард Ресет Он & Ноу Без везе | Самантха0101 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 22. јуна 2009 08:40 |
| Проблем са Белкин Уирелесс Роутер (Уиндоус 7) | фигхтингирисх32 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 18. јуна 2009 04:12 |
| Није могуће конфигурисати Белкин бежични рутери | изумитељ | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 7. јуна 2009 03:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |