![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...SB/tab/advice # Bu liste var XP ile uyumlu olduğunu diyor ama bu Vista için. Bu bleedin 'aptal eğer, XP, dünyanın en yaygın işletim sistemi olmalıdır ve bu doesnt çalışması bir ürün sürümü? Böyle bir yönlendirici kiti üzerindeki tüm öneriler için £ 50 veya daha az iyi olur de. Razer |
|
| |||
| |||
| Geçen yıl bir Belkin USB alıcısı satın bir kazanın ardından 98 civarında torna ve 6 ay sonra ve yazılım artık Win 98 ile uyumlu bir diğeri de aynı model aldım. Belki MS ve itme Vista / Windows 7 herkes ile yatakta nedir? |
|
| |||
| |||
| Bu kadar aptal olsa da .. gibi satış sınırı için ötesinde XP yine de ücretsiz bir beş diyez nota gibi uzak yarısı kadardır pazar .. kesme ettiğiniz çok popüler o kimsenin standartlara göre deli's |
|
| |||
| |||
| Sadece bu modeli de sadece Vista için tasarlanmış var / 7 olabilir. Sanırım bir şey sadece bu XP ile çalışır aynı eminim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Değil bağımlı OS Yönlendirici, ancak USB adaptör, bu her ne kadar garip görünüyor da Vista ve XP için sürücüler vardır mümkündür.
| |||
| |||
| You Belkin kimden gerekir herhangi bir sürücü almak gerekir. http://www.belkin.com/support/ |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler çocuklar. Ben yaklaşık bir keşif olacaktır ve bu sadece ve XP ile çalışır garanti bir ucuz bir bakın. Daha her şey hakkında lol faffing fazla |
|
| |||
| |||
| Ben 3 Belkin G Kablosuz USB Alıcılar var. Bir 98, XP ve Vista bir. Sana bulabilirsiniz eminim. |
|
| |||
| |||
| Check Linksys yönlendiricileri çıkış / adaptörleri ..... Ben onları GR8 inanç var. Ayrıca .... Sadece kontrol .... Virgin Kablo Genişbant evet var mi? .... Bu bir Kablo Router (no modem) olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Linksys biraz daha pahalı ama buna değer. |
![]() |
|
| Bookmarks |