![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...SB/tab/advice # Цей список каже, що немає сумісності з XP, але є для Vista. Це кровотечах 'безглуздо, якщо вона, XP повинна бути найбільш поширених операційних систем на планеті, і вони випускають продукт, який оленяча шкіра робота з ним? Будь-які рекомендації на маршрутизаторі комплекту такої за £ 50 або менше було б теж добре. Razer |
|
| |||
| |||
| Я купив приймач USB Belkin в минулому році за перемогу 98 потім повернувся і купили іншу точно таку ж модель через 6 місяців, а програмне забезпечення було не сумісне з Win 98. Може бути, вони в ліжку з МС і натисканням Vista / Windows 7 на всіх? |
|
| |||
| |||
| Це виходить за рамки, хоча нерозумно обмежувати продаж такої .. XP все ще так популярний, як вільні п'ять фунтів уваги тому ви обрубанія половину вашого ринку .. це Daft будь-яким стандартам's |
|
| |||
| |||
| Це може бути саме ця модель, що вони призначені виключно для Vista / 7. Я впевнена, що вони що-те ж саме, що працює з XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Маршрутизатор не ОС утриманця, але цілком можливо, що адаптер USB має драйвера для Vista, а не XP, хоча це здається дивним.
| |||
| |||
| Ви повинні мати можливість отримати від будь-якого водія, вам потрібно від Бєлкін. http://www.belkin.com/support/ |
|
| |||
| |||
| Спасибі, хлопці. Мені доведеться Scout навколо і побачити, чи є дешевше, яка гарантовано працює також і з XP. Краще, ніж faffing про все LOL |
|
| |||
| |||
| Маю 3 Бєлкін G Wireless USB приймачі. Один на 98, на на XP і один на Vista. Я впевнений, ви можете знайти. |
|
| |||
| |||
| Від'їзд маршрутизатори Linksys / адаптери ..... Я gr8 віри в них. Крім того .... просто перевірка .... у вас є широкосмугове кабельне Богородиці да? .... як це Кабельний маршрутизатор (без модему). |
|
| |||
| |||
| Linksys є трохи більш дорогий, але варто того. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Belkin Беспроводной маршрутизатор і модем, проблеми установки | TheBhoys | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 20 листопада 2009 04:43 |
| Belkin Pre-N є бездротовий маршрутизатор Допомога | geekfreek95 | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 24 вересня 2009 03:28 |
| Belkin N1 Беспроводной маршрутизатор - Hard & скинути його тепер немає з'єднання | Samantha0101 | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 22 червня 2009 08:40 |
| Проблема з Belkin Wireless Router (Windows 7) | fightingirish32 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 18 червня 2009 04:12 |
| Неможливо налаштувати бездротовий маршрутизатор Belkin | Винахідник | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 7 червня 2009 03:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |