по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Обърни ми Windows XP и USB кабел модема в рутера?

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 март 2007, 19:11
Новите държави Група

Default Обърни ми Windows XP и USB кабел модема в рутера?

Имам Motorola USB кабел модем включен в моя компютър чрез USB ... аз да има и Gigabit Ethernet в моята система става в 5 пристанище превключвате .. как да направя моя Windows XP пропорционално в рутер за други машини за преминаване ? Има ли някаква 3-та страна, софтуер? ThanksHow да направя това DHCP активирани? Смисълът използвате ICS, всички компютри са ръчно настройка, за да може да споделяте Интернет връзка, има ли начин да направите това автоматично? Благодарности
Old 21-ви март 2007 година, 04:15
Новите държави Група

Default Обърни ми Windows XP и USB кабел модема в рутера?

Ето как да се създаде ICS направо от устата на Microsoft:http://support.microsoft.com/kb/234815/ не. Може да не е конфигуриран DHCP. Трябва ръчно да въведете ПР години. Съжалявам. Предполагам, че знаете как се прави, че вече все пак.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Не интернет връзката с кабелен модем real77 В мрежа, модеми & VoIP 7 20 декември 2008 15:26
Превърнат едно £ 50 Безжичен маршрутизатор в £ 400 Wireless Router - DD-WRT гид serverguy В мрежа, модеми & VoIP 0 17 Окт 2008 17:34
Модем & Router HELP PLS Гръмовержец В мрежа, модеми & VoIP 12 30 януари 2008 год. 05:02
Маршрутизатор и модем нужда от помощ trayde В мрежа, модеми & VoIP 9 7 октомври 2007 17:24
Модем / рутер - Zyxel 54Mbps Безжичен ADSL2 + модем / Router + USB адаптер задявки Общи Хардуер Чат 1 5-и парламентарен Окт 2006 05:38
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc