menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Otáčejte moje Windows XP a USB kabel modemu do routeru?

Reply

Thread Nástroje
Old 20 března 2007, 19:11
Nový člen skupiny

Default Otáčejte moje Windows XP a USB kabel modemu do routeru?

Mám modem Motorola USB kabel zapojen do mého počítače přes USB ... já mít také gigabitový ethernet v mém systému bude do 5 portu switch .. jak mohu učinit moje Windows XP Pro do routeru pro jiné stroje na switch ? Existuje nějaký software 3. strany? ThanksHow mám je DHCP zapnuté? Smyslu pomocí ICS, všechny počítače musí ručně nastavit, aby bylo možné sdílet připojení k internetu, existuje způsob, jak je automatické? Díky
Old 21 března 2007, 04:15
Nový člen skupiny

Default Otáčejte moje Windows XP a USB kabel modemu do routeru?

Zde je návod, jak nastavit ICS přímo od společnosti Microsoft v ústech:http://support.microsoft.com/kb/234815/ ne. Nemůžete nastavit DHCP. Musíte ručně zadat IP to. Omlouvat se. Předpokládám, že víte, jak to udělat, že když už.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Ne internetové připojení s kabelový modem real77 Sítě, Modemy & VoIP 7 20. prosince 2008 15:26
Otáčejte £ 50 Wireless Router do 400 liber Wireless Router - DD-WRT Průvodce serverguy Sítě, Modemy & VoIP 0 17. října 2008 17:34
Modem Router & HELP pls Hromovládce Sítě, Modemy & VoIP 12 30. ledna 2008 05:02
Router a modem potřebují pomoc trayde Sítě, Modemy & VoIP 9 7. října 2007 17:24
Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter škádlení Obecné Hardware Chat 1 5. října 2006 05:38
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.