![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám modem Motorola USB kabel zapojen do mého počítače přes USB ... já mít také gigabitový ethernet v mém systému bude do 5 portu switch .. jak mohu učinit moje Windows XP Pro do routeru pro jiné stroje na switch ? Existuje nějaký software 3. strany? ThanksHow mám je DHCP zapnuté? Smyslu pomocí ICS, všechny počítače musí ručně nastavit, aby bylo možné sdílet připojení k internetu, existuje způsob, jak je automatické? Díky |
|
| |||
| |||
| Zde je návod, jak nastavit ICS přímo od společnosti Microsoft v ústech:http://support.microsoft.com/kb/234815/ ne. Nemůžete nastavit DHCP. Musíte ručně zadat IP to. Omlouvat se. Předpokládám, že víte, jak to udělat, že když už. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ne internetové připojení s kabelový modem | real77 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 20. prosince 2008 15:26 |
| Otáčejte £ 50 Wireless Router do 400 liber Wireless Router - DD-WRT Průvodce | serverguy | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 17. října 2008 17:34 |
| Modem Router & HELP pls | Hromovládce | Sítě, Modemy & VoIP | 12 | 30. ledna 2008 05:02 |
| Router a modem potřebují pomoc | trayde | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | 7. října 2007 17:24 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | škádlení | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. října 2006 05:38 |
| Thread Nástroje | |
| |