μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Ενεργοποιήστε τα Windows XP μου και καλώδιο USB modem σε ένα router;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Μαρτίου 2007, 19:11
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω ένα καλώδιο USB modem motorola συνδεθεί σε υπολογιστή μέσω USB μου ... Έχω επίσης μια Gigabit Ethernet στο σύστημα μου να υπεισέλθω σε 5 λιμάνι διακόπτη .. Πώς μπορώ να τα Windows XP Pro σε ένα δρομολογητή για άλλες μηχανές για την εναλλαγή ; Υπάρχει 3ο μέρος του λογισμικού; ThanksHow κάνω το DHCP είναι ενεργοποιημένο; Σημασία χρησιμοποιώντας το ICS, όλοι οι υπολογιστές πρέπει να setup το χέρι για να είναι σε θέση να μοιραστούν την σύνδεση στο internet, υπάρχει ένας τρόπος για να γίνεται αυτόματα; Ευχαριστώ
Old 21 Μαρτίου 2007, 04:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Να πώς να δημιουργήσει ένα ICS απευθείας από το στόμα της Microsoft:http://support.microsoft.com/kb/234815/ δεν. Δεν μπορείτε να συσταθεί DHCP. Θα πρέπει να πληκτρολογήσετε την ΠΕ της. Συγγνώμη. Υποθέτω ότι γνωρίζετε πώς να το κάνουμε ήδη, όμως.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.