manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Okreni moj Windows XP i USB kabel modem u ruter?

Reply

Thread Tools
Old 20 ožujak 2007, 19:11
Novi član grupe

Imam USB kabel Motorola modem priključen na računalo preko USB ... ja također imaju Gigabit Ethernet u mojem sistem ide u 5 prebaciti port .. kako mogu izraditi moj Windows XP Pro u ruter i za ostale strojeve na prekidač ? Da li postoje 3rd Party softver? ThanksHow mogu učiniti omogućen DHCP? Znači pomoću ICS, sva računala imaju ručno postavljanje da biste mogli dijeliti internet priključak, postoji način da se automatski? Hvala
Old 21 ožujak 2007, 04:15
Novi član grupe

Evo kako da postavite ICS direktno od Microsofta usta:http://support.microsoft.com/kb/234815/ ne. Ne možete postaviti DHCP. Morat ćete ručno upisati IP's. Žao mi je. Pretpostavljam da znate kako to već ipak.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.