פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

הפעל את Windows XP ו המודם כבל USB לתוך נתב?

Reply

שרשרת כלים
Old 20 מרס 2007, 19:11
קבוצת חברות חדשות

Default הפעל את Windows XP ו המודם כבל USB לתוך נתב?

יש לי כבל USB מוטורולה פקוק המודם שלי לתוך המחשב דרך USB ... אני גם יש gigabit Ethernet שלי הולך לתוך מערכת 5 יציאת מתג .. איך אני עושה את Windows XP Pro לתוך הנתב אחרות המכונות על מתג ? האם יש תוכנות צד 3? ThanksHow אוכל לבצע אותה DHCP מופעלת? משמעות השימוש ב-ICS, כל המחשבים צריך באופן ידני את תוכנית ההתקנה כדי להיות מסוגלים לשתף את החיבור לאינטרנט, האם יש דרך לעשות את זה אוטומטית? תודה
Old 21 מרס 2007, 04:15
קבוצת חברות חדשות

Default הפעל את Windows XP ו המודם כבל USB לתוך נתב?

הנה כיצד להגדיר את ה-ICS של מיקרוסופט ישירות הפה:http://support.microsoft.com/kb/234815/ לא. אתה לא יכול להגדיר DHCP. אתה צריך להקליד ידנית של ה-IP. מצטער. אני מניח שאתה יודע איך לעשות את זה כבר אף.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אין חיבור לאינטרנט באמצעות מודם כבלים real77 רישות, מודמים & VoIP 7 20 דצמבר 2008 15:26
פנה א £ 50 נתב אלחוטי לתוך £ 400 נתב אלחוטי - DD-WRT מדריך serverguy רישות, מודמים & VoIP 0 -17 אוקטובר 2008 17:34
מודם הנתב & עזרה pls Thunderer רישות, מודמים & VoIP 12 עד ה -30 בחודש ינואר 2008 05:02
הנתב ואת המודם זקוק לעזרה trayde רישות, מודמים & VoIP 9 7 אוקטובר 2007 17:24
המודם / נתב - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + מודם / נתב + מתאם USB banter כללי חומרה צ 'אט 1 ה -5 בחודש אוקטובר 2006 05:38
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.