![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי כבל USB מוטורולה פקוק המודם שלי לתוך המחשב דרך USB ... אני גם יש gigabit Ethernet שלי הולך לתוך מערכת 5 יציאת מתג .. איך אני עושה את Windows XP Pro לתוך הנתב אחרות המכונות על מתג ? האם יש תוכנות צד 3? ThanksHow אוכל לבצע אותה DHCP מופעלת? משמעות השימוש ב-ICS, כל המחשבים צריך באופן ידני את תוכנית ההתקנה כדי להיות מסוגלים לשתף את החיבור לאינטרנט, האם יש דרך לעשות את זה אוטומטית? תודה |
|
| |||
| |||
| הנה כיצד להגדיר את ה-ICS של מיקרוסופט ישירות הפה:http://support.microsoft.com/kb/234815/ לא. אתה לא יכול להגדיר DHCP. אתה צריך להקליד ידנית של ה-IP. מצטער. אני מניח שאתה יודע איך לעשות את זה כבר אף. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אין חיבור לאינטרנט באמצעות מודם כבלים | real77 | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 20 דצמבר 2008 15:26 |
| פנה א £ 50 נתב אלחוטי לתוך £ 400 נתב אלחוטי - DD-WRT מדריך | serverguy | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -17 אוקטובר 2008 17:34 |
| מודם הנתב & עזרה pls | Thunderer | רישות, מודמים & VoIP | 12 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 05:02 |
| הנתב ואת המודם זקוק לעזרה | trayde | רישות, מודמים & VoIP | 9 | 7 אוקטובר 2007 17:24 |
| המודם / נתב - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + מודם / נתב + מתאם USB | banter | כללי חומרה צ 'אט | 1 | ה -5 בחודש אוקטובר 2006 05:38 |
| שרשרת כלים | |
| |