mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Intoarce-mi Windows XP şi modem de cablu USB într-un router?

Reply

Thread Tools
Old 20 martie 2007, 19:11
Noile state Group

Am un Motorola modem de cablu USB conectat la computer prin USB ... am avea, de asemenea, o Gigabit Ethernet în sistemul meu merge într-un port comuta 5 .. Cum să fac ca Windows XP Pro intr-un router pentru alte sisteme, cu privire la trecerea ? Există vreo 3a parte software-ul? ThanksHow fac aceasta DHCP activat? Adica, folosind ICS, toate calculatoarele trebuie să manual de configurare pentru a fi capabil de a partaja conexiunea la Internet, există o modalitate de a face automat? Mulţumesc
Old 21st Mar 2007, 04:15
Noile state Group

Iată cum să creeze un ICS direct de la Microsoft gura:http://support.microsoft.com/kb/234815/ nu. Nu se pot înfiinţa DHCP. Trebuie să manual tip în perioada de anchetă a. Regret. Presupun că ştii cum să faci asta, deşi deja.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.