menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Otáčajte moje Windows XP a USB kábel modemu do routeru?

Reply

Thread Tools
Old 20 marca 2007, 19:11
Nový člen skupiny

Default Otáčajte moje Windows XP a USB kábel modemu do routeru?

Mám modem Motorola USB kábel zapojený do môjho počítača cez USB ... já mať tiež gigabitový ethernet v mojom systéme bude do 5 portu switch .. ako môžem urobiť moje Windows XP Pro do routeru pre iné stroje na switch ? Existuje nejaký softvér 3. strany? ThanksHow mám je DHCP zapnuté? Zmysle pomocou ICS, všetky počítače musia manuálne nastaviť, aby bolo možné zdieľať pripojenie k internetu, existuje spôsob, ako je automatické? Vďaka
Old 21 marca 2007, 04:15
Nový člen skupiny

Default Otáčajte moje Windows XP a USB kábel modemu do routeru?

Tu je návod, ako nastaviť ICS priamo od spoločnosti Microsoft v ústach:http://support.microsoft.com/kb/234815/ ne. Nemôžete nastaviť DHCP. Musíte ručne zadať IP to. Ospravedlňovať sa. Predpokladám, že viete, ako to urobiť, že keď už.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ne internetové pripojenie s káblový modem real77 Siete, Modemy & VoIP 7 20. decembra 2008 15:26
Otáčajte £ 50 Wireless Router do 400 libier Wireless Router - DD-WRT Sprievodca serverguy Siete, Modemy & VoIP 0 17. októbra 2008 17:34
Modem Router & HELP pls Hromobijca Siete, Modemy & VoIP 12 30. januára 2008 05:02
Router a modem potrebujú pomoc trayde Siete, Modemy & VoIP 9 7. októbra 2007 17:24
Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter škádlení Všeobecné Hardware Chat 1 5. októbra 2006 05:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.