мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Окрени мој Уиндоус КСП и УСБ кабл модем у рутери?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Јан 2007, 19:11
Нови члан групе

Default Окрени мој Уиндоус КСП и УСБ кабл модем у рутери?

Имам УСБ кабл Моторола модем прикључен на рачунар преко УСБ ... ја такође имају Гигабит Етхернет унутра мој систем иде у 5 пребацити порт .. како могу направити мој Уиндоуси КСП Про у рутери и за остале машине на прекидач ? Да ли постоје 3рд Парты софтвер? ТханксХоу могу учинити омогућен ДХЦП? Значи помоћу ИЦС, сва рачунара имају ручно постављање да бисте могли да деле интернет прикључак, постоји начин да се аутоматски? Хвала
Old 21. Јан 2007, 04:15
Нови члан групе

Default Окрени мој Уиндоус КСП и УСБ кабл модем у рутери?

Ево како да подесите ИЦС директно од Мицрософта уста:хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/234815/ не. Не можете поставити ДХЦП. Мораћете да ручно унесете ИП'с. Жао ми је. Претпостављам да знате како то већ ипак.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нема везе са Интернетом кабловски модем реал77 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 20 децембар 2008 15:26
Скрените једном Уирелесс Роутер 50 £ у £ 400 Уирелесс Роутер - ДД-УРТ Водич сервергуы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 17 октобар 2008 17:34
Модем Роутер & ХЕЛП плс Громовник Нетуоркинг, Модем & ВоИП 12 30 јануар 2008 05:02
Роутер и модем треба помоћ траыде Нетуоркинг, Модем & ВоИП 9 7 октобар 2007 17:24
Модем / рутери - Зыксел 54Мбпс Уирелесс АДСЛ2 + Модем / Роутер + УСБ адаптер задиркивати Генерал Хардуаре Цхат 1 5 октобар 2006 05:38
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц