![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам УСБ кабл Моторола модем прикључен на рачунар преко УСБ ... ја такође имају Гигабит Етхернет унутра мој систем иде у 5 пребацити порт .. како могу направити мој Уиндоуси КСП Про у рутери и за остале машине на прекидач ? Да ли постоје 3рд Парты софтвер? ТханксХоу могу учинити омогућен ДХЦП? Значи помоћу ИЦС, сва рачунара имају ручно постављање да бисте могли да деле интернет прикључак, постоји начин да се аутоматски? Хвала |
|
| |||
| |||
| Ево како да подесите ИЦС директно од Мицрософта уста:хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/234815/ не. Не можете поставити ДХЦП. Мораћете да ручно унесете ИП'с. Жао ми је. Претпостављам да знате како то већ ипак. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нема везе са Интернетом кабловски модем | реал77 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 20 децембар 2008 15:26 |
| Скрените једном Уирелесс Роутер 50 £ у £ 400 Уирелесс Роутер - ДД-УРТ Водич | сервергуы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 17 октобар 2008 17:34 |
| Модем Роутер & ХЕЛП плс | Громовник | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 12 | 30 јануар 2008 05:02 |
| Роутер и модем треба помоћ | траыде | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 9 | 7 октобар 2007 17:24 |
| Модем / рутери - Зыксел 54Мбпс Уирелесс АДСЛ2 + Модем / Роутер + УСБ адаптер | задиркивати | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 5 октобар 2006 05:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |