менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Turn My Windows XP і кабель USB модем у маршрутизатор?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 березня 2007, 19:11
Нові члени групи

Default Turn My Windows XP і кабель USB модем у маршрутизатор?

У мене є Motorola Кабель USB-модем підключений до комп'ютера через USB мій ... У мене також є Gigabit Ethernet в моїй системі вдаючись 5 портовий комутатор .. "Як мені зробити мій Windows XP Pro в маршрутизатор для інших машин на комутаторі ? Чи є 3rd Party програмне забезпечення? ThanksHow зробити, щоб вона DHCP включен? Сенс використання Державною адміністрацією залізничного транспорту, всі комп'ютери мають настройку вручну, щоб мати можливість поділитися інтернетом, є спосіб зробити його автоматичним? Спасибо
Old 21 2007 березень, 04:15
Нові члени групи

Default Turn My Windows XP і кабель USB модем у маршрутизатор?

Ось як можна створити ICS безпосередньо з вуст Microsoft:http://support.microsoft.com/kb/234815/ немає. Ви не можете налаштувати DHCP. Ви повинні вручну введіть IP. Вибачте. Я думаю, ви знаєте, як це зробити, хоча вже.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відсутній з'єднання з інтернетом з кабельним модемом real77 Мережа, Модеми & VoIP 7 20 грудня 2008 15:26
Увімкніть £ 50 Беспроводной маршрутизатор в £ 400 Беспроводной маршрутизатор - DD-WRT керівництво serverguy Мережа, Модеми & VoIP 0 17 жовтня 2008 17:34
Мода & Маршрутизатор ДОПОМОГА PLS Громовержець Мережа, Модеми & VoIP 12 30 січня 2008 05:02
Маршрутизатор і модем потрібна допомога trayde Мережа, Модеми & VoIP 9 7 жовтня 2007 17:24
Модем / маршрутизатор - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + модем / маршрутизатор + адаптер USB стьоб Генеральний обладнання чат 1 5 жовтня 2006 05:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.