פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

הדרכה: התקנת רשת אלחוטית

Reply

שרשרת כלים
Old 15 מרס 2008, 06:07
מנהל קבוצת

א חיבור פס רחב לאינטרנט מביא לתוך הבית שלך ב blazing במהירויות עם אלחוטית, Wi-Fi או ברשת, אתה יכול לקבל את הגישה כי על מספר מחשבים ברחבי הבית - ואף החוצה - ללא cords.

אתם עשויים לחשוב כי מדובר fearsome המשימה להקים רשת אלחוטית, אבל זה ממש לא נכון יותר. עם קצת הכנה, אין שום סיבה אתה צריך להיות כל בעיות הגדרה של כל דבר.

סקירה

הליבה של Wi-Fi רשת אלחוטית נתב או שער. במסגרת הדרכה זו אני, ניצלו את D-Link Di-624 AirPlus Xtreme G נתב 802.11g.
בנוסף, יהיה עליך מתאם אלחוטי עבור כל מערכת של חיבור לרשת. התקנתי שני D-Link AirPlus Xtreme G 802.11g אלחוטית מתאמים: א DWL-G650 כרטיס מתאם ל-PC עם מערכת הפעלה Windows 2000 ו-PC מחברת DWL-G520 מתאם PCI משנית עבור שולחן העבודה עם מערכת הפעלה Windows XP Home Edition. עיקר המחשב מחובר הנתב באמצעות כבל Ethernet, היה עם מערכת הפעלה Windows XP Professional.

כל זה די ישן חומרה אבל זה מה שאני משקר היה בסביבה. אני מוכן לקבל עוד הדרכה למעלה בקרוב detailign חלק מיטב נתבים וכו זמין ברגע זה. יש לי בעיקר מרוכזים למעשה על הקמת הרשת, במקום לבחור את הרכיבים. זאת, משום שרוב המידע הוא די תירנגה ושימושי עבור כל הרשת האלחוטית להגדיר UPS.

כדי להקים את רשת Wi-Fi, תצטרך נתב אלחוטי (למעלה), בתוספת של מתאם אלחוטי עבור כל מערכת שאתה בחיבור. השתמש כרטיסי PCI (באמצע) עבור שולחנות עבודה והמחשב אשראי (התחתונה) עבור notebooks.

שלב 1: התקנה היכונו

אולי תצטרך כמה סיביות של מידע להגדיר את הנתב כראוי. לחץ פעמיים על חיבורי רשת בתוך סמל לוח הבקרה ו לחץ על הלחצן הימני על הסמל של המחשב האישי של מתאם Ethernet. לאחר מכן בחר נכסים -- פרוטוקול האינטרנט (TCP / IP) -- נכסים. אם "השתמש בכתובת ה-IP הבאה", הוא הדגיש, גישה לאינטרנט שימושים שלך כתובת IP סטטית. לרשום בקצרה כתובת ה-IP, מסיכת רשת המשנה ואת שער ברירת המחדל. לאחר מכן לחץ על "קבל כתובת IP באופן אוטומטי." לחץ אישור כדי להחיל את השינויים אישור שוב כדי לסגור את דיאלוג.

תוכל למצוא את מתאם Ethernet של כתובת ה-IP, מסיכת רשת המשנה, ואת שער ברירת המחדל שלה בתוך פרוטוקול האינטרנט (TCP / IP) נכסים.

אם יש לך חיבור DSL, תוכל כנראה צריך את שם המשתמש והסיסמה שלך דורש מערכת כדי להתחבר לספק האינטרנט שלך. אם אינך יודע את הערכים, נסה להסתכל בתוך התוכנה את ספק שירותי האינטרנט שסופקו. ייתכן שיהיה עליך להסיר את תוכנת החיבור PPPoE כי ספק שירותי האינטרנט שלך שסופקו. כדי לגלות, לבדוק את התיעוד של הנתב.
עכשיו זה גם זמן טוב לאסוף את כתובות MAC של כל מתאמי רשת אלחוטית תהיה התקנה. את כתובת MAC אמור להיות מודפס על Wi-Fi מחשב כרטיס PCI או מתאם.

עצה: ייתכן שתוכל למצוא את ספק שירותי האינטרנט הספציפי הנתב-הוראות הגדרה בתוך Tech-דפי תמיכה של ספק שירותי האינטרנט שלך או באתר האינטרנט של היצרן של הנתב שלך באתר, במיוחד אם אתה משתמש ב-DSL.

שלב 2: התקנת נתב אלחוטי

לפני התקנת הנתב, כוח למטה במחשב ומודם, אז לנתק את כבל Ethernet מהמחשב ולקשר אותו ל WAN של הנתב שלך יציאת Ethernet כך את הכבל המחבר את המודם אל הנתב. כעת, תצטרך מחרוזת שנייה Ethernet כבל בין המחשב של יציאת Ethernet ואחד הנתב של Ethernet יציאות.

לחבר את המודם ל WAN על הנתב הנמל ובין המחשב כדי פתוח יציאת Ethernet על הנתב.

הפעל את המודם ולהמתין עד שהוא מתחבר. לתקוע תקע וכוח על הנתב או להדליק את המחשב. כאשר המערכת שלך המגפיים, יש לפתוח את חלון הדפדפן ונסה כמה אתרי אינטרנט כדי לבדוק את החיבור לאינטרנט. אם נראה כי כל עובד, כדי לדלג למטה שלב 4.

שלב 3: הגדר את הנתב

בעזרת המחשב מחובר הנתב, הפעל את הדפדפן. ב כתובת האתר בשדה הכתובת, הזן את הנתב-תצורת ה-IP שמספק בתיעוד -- 192.168.0.1 עבור D-Link Di-624. בנוסף, יהיה עליך להזין את התצורה-תוכנית השירות מזהה (בדרך כלל Admin) ואת סיסמת ברירת המחדל.

רוב המשתמשים DSL כנראה יהיה צורך לבחור את סוג החיבור PPPoE.

לאחר מכן, הזן את המידע שנאסף על שלב 1 בהתאם להוראות את מדריך ההתקנה של הנתב. אם jotted למטה את כתובת ה-IP בשלב 1, בחר את הנתב להשתמש בכתובת IP סטטית והזן את כתובת ופרטים נוספים. אם אתה משתמש DSL, כנראה שתקבל צריך לבחור PPPoE סוג החיבור לאינטרנט, ואז הזן את שם המשתמש והסיסמה שבחרת להיכנס ספק שירותי האינטרנט שלך. השאר הגדרות אחרות כגון הצפנת SSID על ערכי ברירת המחדל עבור עכשיו, לצאת את התצורה של הנתב שבשגרה, וכן לבדוק את החיבור לאינטרנט. אם אתה עדיין לא יכול לקבל גישה לכל אתרי האינטרנט, בדוק את התיעוד של הנתב לפתרון בעיות ייעוץ ולהתקשר ליצרן עבור תמיכה טכנית במידת הצורך.

שלב 4: התקן אלחוטי מתאמי

התקן את מתאם Wi-Fi בכל מערכת יהיה להתחבר באופן אלחוטי אל הנתב. אם אתה משתמש הדי קישור PC Card ו-PCI מתאמי, להתקין את התוכנה מהתקליטור, לפני התקנת החומרה, ולאחר מכן כבה את המערכת, יש להתקין את המתאם, ואת אתחול מחדש. לאחר Windows המגפיים, מציאה את אשף חומרה חדשה יופיע ו ליזום את התקנת מנהל ההתקן. בחר "התקן את התוכנה באופן אוטומטי" ולחץ על הבא. אם תראה הודעת אזהרה כי הנהג לא עברה בדיקות של Windows Logo לחץ להמשיך בכל זאת.

התקן PCI כרטיס שולחן העבודה בכל מערכת אתה רוצה להתחבר לרשת שלך.

עצה: אם אתה בר מזל מספיק כדי להיות עם המחברת מובנה Wi-Fi, לא תצטרך מתאם כרטיס ה-PC

שלב 5: קביעת תצורה של מערכות אלחוטיות

אם מערכות אלחוטיות לא להתחבר לאינטרנט רק עם זאת, ייתכן כי צריך לקחת עוד צעד אחד או שניים. על מערכת Windows XP, נסה להשבית את התצורה של Windows אלחוטית-תכונה כדי ליצור חיבור. צעד זה הוא הכרחי גם אם אתה רוצה להשתמש בכלי עזר bundled. כדי לבטל תכונה זו, לחץ על סמל XP לרשת (זה נראה כמו שני צגים המחשב) במערכת המגש בחלק התחתון השמאלי של המסך. כאשר חיבור הרשת האלחוטית דיאלוג מופיע, לחץ על מתקדם לחצן ובחר רשתות אלחוטיות הכרטיסייה. הסר את הסימון של "השתמש ב-Windows כדי להגדיר את הרשת האלחוטית הגדרות", ולחץ על אישור כדי לקבל את השינוי. עכשיו לאתחל את המערכת כדי להביא את החיבור לחיים.

אם מערכות אלחוטיות לא מתחבר לאינטרנט, נסה להשבית את Windows XP החיבור האלחוטי של כלי השירות.

עבור גירסאות אחרות של מערכת ההפעלה ל-Windows XP, פשוט אתחול מחדש עשויים להיות כל מה שנדרש כדי להשיג את מתאם Wi-Fi פועל כהלכה לאחר התקנת מנהל ההתקן. לעבור את השלבים הבאים גם אם אתה עדיין לא יכול להתחבר לאחר יתכן ואיתחול. הם אמורים לפתור את הבעיה.

שלב 6: קבע את הסיסמה -- צעד חשוב

כדי לאבטח את החדשות ברשת Wi-Fi, ללכת את הנתב האלחוטי של כלי שירות לקביעת תצורת שנית על ידי הזנת כתובת ה-IP שלה בדפדפן שלך. באמצעות הנתב או תיעוד מוכלל לעזור, אם יהיה צורך בכך, למצוא את האפשרות המאפשרת לך לשנות את סיסמת ברירת המחדל. עם Di-624, אפשרות זו חייהם בתוך כלים הדף. להחיל את השינוי, אך להשאיר את התצורה שיגרה פתוח עבור לשלב הבא.

כלים של דף Di-624 של כלי שירות לקביעת תצורת מאפשר לך לשנות את הסיסמה של הנתב.

שלב 7: קבע את SSID -- צעד חשוב 2

השלב הבא הוא לאבטח את הרשת לשנות את שמה, שהיא בדרך כלל המכונה מזהה בחר את שירות (SSID). עם Di-624, שתגיע הגדרה זו על ידי לחיצה על לחצן אלחוטי. לשנות את ברירת המחדל SSID כדי משהו שאתה אוהב, אך להימנע הערכים כי מסתנן אולי חושב, כמו שם המשפחה שלך. החל את היציאה ללא שינוי.

עצה: הנתב שלך עשוי גם לאפשר לך לבטל שידור SSID, אשר שומר על השכנים או שואף להיות פולשים מ רואה את הרשת האלחוטית שלהם בין Wi-Fi חיבור בחירות.

שלב 8: הפעל הצפנה -- צעד חשוב 3

עכשיו לאפשר הצפנה. אם הנתב שלך ואת כל האלחוטית שלך מתאמי לתמוך בו, השתמש Wi-Fi Protected Access (WPA) הצפנה עם preshared מפתח. זה נותן יותר ביטחון הולם ביותר עבור משתמשים ביתיים. אם החומרה שלך לא תומך ב-WPA, לאפשר Wired Equivalent Privacy (WEP) ההצפנה.

לקבלת הוסיף אבטחה, בחר ההצפנה WPA מעל WEP, אם יש לך ברירה.

רוב נתבים מאפשרים לך ליצור WEP או ב-WPA המפתחות על ידי הזנת הסיסמה. כנראה שתקבל צורך להזין את הסיסמה עבור אישור פעמיים. יש ליישם את השינויים ללא יציאה.

עצה: אל תשתמש הסיסמה כי קל עבור פולש כדי לפענח. לערבב את זה; ליצור אחד זה קשה לנחש, עם שילוב של מספרים ואותיות.

שלב 9: הגדרת מערכות Wi-Fi

אם אחרי ההוראות faithfully, את מערכות אלחוטיות כעת אין אפשרות להתחבר אל הנתב. כדי להשיב על כנו את החיבור, לשנות את SSID בתוך אלחוטית-כלי שירות לקביעת תצורת לכל מתאם אלחוטי כדי להתאים את הערך שהקלדת עבור הנתב. בנוסף, יהיה עליך להפעיל את אותו סוג של הצפנה אתה מאפשר את הנתב וספק בדיוק את אותה הסיסמה. לאחר יישום השינויים לכל המערכת, הוא אמור להתחבר אל הנתב ולאינטרנט.

שלב 10: שיתוף מדפסות וקבצים

שיתוף של חיבור פס רחב הוא העיקרי מאחורי רוב לטובת רשתות הביתה, אלא התקנת רשת אלחוטית היא דרך מצוינת לשתף קבצים ומדפסות מדי.

ב-Windows XP, עבור אל לוח הבקרה -- חיבורי רשת ולחץ על "הגדר של הבית או הרשת המשרדית הקטנה." כאשר ביקש שיטת חיבור, בחר באפשרות "מחשב זה מתחבר לאינטרנט דרך מחשב אחר ברשת שלי או דרך שער מגורים."
אלא אם כן אתה ברשת בלבד במערכות Windows XP, בחר באפשרות "צור דיסק ההתקנה של הרשת" כאשר ניתנה הזדמנות. זה יוצר דיסקט ניתן להשתמש כדי להפעיל את אשף ב-XP שאינן מערכות.
כעת להפעיל את האשף על כל פרטים על המערכת שלך ברשת.

ב-XP שאינן מערכות לגלוש דיסקט ולהפעיל את הקובץ netsetup.exe. בעת קביעת התצורה של כל מערכת, להקצות לכל מחשב א שונה אבל שם משתמש דומה עבודה שם.
אשף הגדרת הרשת מאפשרת שיתוף באופן אוטומטי בכל מדפסת המחוברת למחשב במהלך ההתקנה, אבל לפני שאתה יכול להשתמש מדפסת מתוך מחשב המחובר לרשת, יהיה עליך להתקין את מנהל ההתקן של המדפסת, כי על המערכת.
כל המערכת מוגדרת עם אשף התקנת הרשת צריך גם לפחות אחד בתיקייה משותפת ניתנה שם SharedDocs. כדי לגשת subdirectories משותפים אלה בתוך Windows XP, בחר התחלה -- מיקומי הרשת שלי. אתה יכול בקלות להגדיר פרטים subdirectories לשיתוף, אבל יותר מדריכים אותך לשתף יותר, כך אתה חושף את הכונן במקרה של הפרת אבטחה.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 15 מרס 2008, 06:22
מנהל קבוצת

דברים נהדר, באמת יש צורך במשהו כזה.

תודה יש stickied.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15 מרס 2008, 06:57
קבוצת תורמים

אחלה של מורה ..... נקודה אחת שיכולה להיות שווה הדגשה היא ...... ספקי שירותי אינטרנט רבים בבריטניה, ספק cheapo USB מודמים, אשר אין יציאות Ethernet. במקרה זה, את המודם של שום שימוש אלחוטי מודם ו / או הנתב נדרש מודם Discarded הישן.

אני כבר להתקל הרבה אנשים שיש להם קנה את ערכת טעות וחלק אשר קנו כבל נתבים, כאשר הם זקוקים מודם / נתבים ולהיפך. זה נראה די שכיח מלכודת, כי אנשים משתייכים.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 15 מרס 2008, 09:13
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי philthomas View Post
אחלה של מורה ..... נקודה אחת שיכולה להיות שווה הדגשה היא ...... ספקי שירותי אינטרנט רבים בבריטניה, ספק cheapo USB מודמים, אשר אין יציאות Ethernet. במקרה זה, את המודם של שום שימוש אלחוטי מודם ו / או הנתב נדרש מודם Discarded הישן.

אני כבר להתקל הרבה אנשים שיש להם קנה את ערכת טעות וחלק אשר קנו כבל נתבים, כאשר הם זקוקים מודם / נתבים ולהיפך. זה נראה די שכיח מלכודת, כי אנשים משתייכים.
אני עובד על זה עכשיו מורה מדבר על הזכות לבחור את הדברים בשלב זה. שיהיה מוכן בקרוב.

אני שונא את זה כאשר הם נותנים לך USB מודמים, אבל אני לא מבחין בה הרבה יותר. אני אזכור את זה.

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.