по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Две рутери - една широколентова връзка.

Reply

Нишка Инструменти
Old 18-ти март 2007, 18:54
Новите държави Група

Default Две рутери - една широколентова връзка.

Как мога да се свържете рутери, така и двете могат да използват в мрежата? Аз имам две рутери в дома (един се използва за свързване ми Xboxes за система линк играят, а другият се използва като вход за моята широколентова връзка и към мрежата на всички компютри в дома). Какво съм аз искам да направите, е да се свърже един от xboxes към интернет за Xbox Live, без да се налага да го свържете към рутера, че е физически свързан към интернет. И двете са безжични маршрутизатори, така че аз съм се познае двете рутерите могат да общуват безжично? Възможно ли е това? Как ще отидем един часа за това? На рутера, свързани с Xboxes не разполага с интернет възможности на него, поради което аз искам да се свърже двата рутера.
Old 18-ти март 2007, 19:20
Новите държави Група

Трябва да се свържете рутери в някои начин. Ако правите това безжично тогава всичко зависи от възможностите на рутера, който използвате. Вие трябва да можете да зададете една като точка за достъп и на други като рецидивист.
Old 18-ти март 2007, 20:21
Новите държави Група

ОК, на първо място всички ние трябва да идват над някои въпроси. Защото вие имате рутер, свързани с интернет, ще може да поеме за няколко основни неща за вашия рутер setup.1. И двата рутера са вървят NAT.2. И двата рутера са вървят DHCP3. И двата рутера се предположи, че те са независими системи. Това предизвиква някои въпроси: 1. Двойна NAT = Мрежата Не Work2. Две противоречиви DHCP сървъри с един и същ адрес диапазон = Мрежата Не Work3. Опитвате се да се интегрират два часа Автономният системи = Конфигурация промени needed.My съвети към вас: 1. Изключване на DHCP в рутер, свързани с XBOXes2. Изключване на NAT в рутер, свързани с XBOXES3. Изключете премаршрутиране в рутер, свързани с XBOXES (това основно се превръща в рутер в голям стар преминаване, което е perfect.Now безжичната проблемът е друг въпрос. Ако знаех кои специфични рутери сте използвали, щях да знам, ако се поддържа "Безжична Мост". Във всеки случай, след като направи три задачи, аз ти казах по-горе, трябва да бъде в състояние да вземе Cat5e кабел и го поставете между двете системи и XBOX система трябва да превключите на пакетите оправи.
Old 30 юли 2007, 22:45
Новите държави Група

Здравейте, съжалявам за да се възобнови тази тема, но това ми е точно проблема.

Аз съм се опитва да се свърже два часа безжични маршрутизатори заедно без жица. Един рутер, Linksys WRT54GS интернет е свързано с нея. Друг рутер, NETGEAR WGR614 е друга Lan сегмент, че съм се опитва да се свърже безжично към Linksys рутер.

Всъщност аз искам NETGEAR рутер да действа като безжичен мост (или клиент, независимо от срока е по-правилно), който получава сигнал от Linksys тогава разпространява в интернет и в останалата част на локална мрежа, която е свързана с NETGEAR рутер.

Знам няколко марката на рутера може да направи това, като биволско и Linksys. но за NETGEAR, аз погледна навсякъде и не може да се намери сайт, който описва специфични процедури.

Когато се пишат NETGEAR на ПР страница 192.168.0.1, аз не виждам всякакви начини, които съответства на моста, клиента, или WDS режими. Но аз съм се чудех, е възможно да се определи NETGEAR рутер от специално конфигуриране на DHCP и подмрежата маска и SSID нещата така? Благодарности
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Широколентова връзка SNR Запазва падане bimbobarbie В мрежа, модеми & VoIP 2 25-ти юли 2009 02:58
Широколентов ADSL модем връзка въпрос chrisleech11 В мрежа, модеми & VoIP 5 11 Jan 2008 11:58
D-Link широколентова връзка проблеми PunterCam В мрежа, модеми & VoIP 1 11 Дек 2007 12:44
Може да споделяме широколентова връзка между 2 РС simbeb В мрежа, модеми & VoIP 7 10 Дек 2007 03:01
Софтуер за интермитентен широколентова връзка PeterD Общи Софтуер Чат 2 19 Юли 2007 11:26
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc